| Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) | |
|
+6BELLA_cullen vampire_mystery mrv rkn ! яocKqiяL ! dewil Mss.PATTİNSON 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 13:28 | |
|
En son Mss.PATTİNSON tarafından Ptsi 08 Kas. 2010, 15:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 13:59 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 14:24 | |
| yaa bende çok fena heyecanlandım gördüm resimleri kalbim pırpır | |
|
| |
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 14:43 | |
| Süperler yhaa.. Havalardayım resmeennn.. Sonunda başladılarr.. Sonunda geliyo resimlerr... Bu hangi sahne acaba? Tekne de olduğuna göre Rob adaya gidiş sahnesi mi acaba? Neyse ne yhaa.. Resimler gelmeye başladı yhaa.. Onlara şükredelimm..
| |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 15:08 | |
| amaannn Tanrııııım bışşşşşş çok heyecanlandım sankiiiii ne sankisi bal gibi heyecanlandım yerimde duramıyorum bir anda adrenalin patlaması yaşadım öleceğim şimdi bu kadar adrenalindeno derece heyecanlandım yani :zz: +p'ler feda olsun bu resimlere | |
|
| |
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 15:41 | |
| ya Kris'e yine postiş falan mı takmışlar saçları bi acayip duruyo | |
|
| |
vampire_mystery Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 39 Tür : Vampir Yaş : 40 Nerden : antalya Kayıt tarihi : 27/07/10 Lakap : twilight break dawnn
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Ptsi 08 Kas. 2010, 20:30 | |
| sanki rio ya ilk adımı atmışlar böyle sokaklarından tekneye doğru giderken yolda bir sokak partisine denk gelmişler gibi ardından tekneye atladıkları gibi esme adasına gidiyorlar.valla kitapda geldikleri gibi adaya gidiyorlardı ama bizimkiler az rio sokaklarında takılmayı seçmişler yoksa neden herkesin içinde öpüşsünlerki sonuç olarak senaryoya minik eklentiler yapılmış.bu arada nedenini bilmediğim bir şekilde rob un neden saçları koyuuuu nerdeyse bella ile saçları bir örnek.acaba beyaz teni iyice ortaya çıksın diyemi yapmışlar.bende gerçekten heyecanlandım çok teşekkürler paylaşım için | |
|
| |
BELLA_cullen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 47 Tür : Vampir Yaş : 27 Kayıt tarihi : 07/10/10 Lakap : VaNpİrE-bElLa
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Salı 16 Kas. 2010, 16:17 | |
| | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Çarş. 17 Kas. 2010, 15:05 | |
| Harika bu resimlerrr!!! Süper!! paylaşım için +p | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Çarş. 17 Kas. 2010, 16:35 | |
| Waoww harika resimler heyecanladım yaa saol canım +p. | |
|
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Çarş. 24 Kas. 2010, 16:52 | |
| çok güzeller... başka bi yorum yapamayacağım | |
|
| |
Edward-Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 161 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 07/04/11
| Konu: Geri: Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) Çarş. 20 Nis. 2011, 15:36 | |
| ayyyyy sonunda,bayıldım ve çok heycanlıyam.Tek kelimeyle Paylaşım için | |
|
| |
| Çekimlerden İlk Fotoğraflar :))) sonundaaaa :) | |
|