Ivalayn Hall Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 16 Tür : Kurt Kız Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 24/08/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Aşk İntihardır. Salı 30 Kas. 2010, 20:12 | |
| Herkes sustuğunda yalanları duyabilir misin? Gün ağırır ve zaman bulutlara yol verir. Kalbindeki şeyler şimdi yüzünde kar tanesi. Buna rağmen sen hâlâ her gece Tanrı'ya dua mı edersin?
Aşk intihardır, Küçük kalplerimiz birer mezar. Tek bir gözyaşı dökmeden bu dünyayı terkedeceğim. (Bu sonsuza dek sürecek bir yalan)
Gecelerdir bu aynı; Karanlık bir gölge gibi sarıyor zihnimi. Buna rağmen, Her şey inkâr edilebilir; Zaman hiçbir şeyin öğreticisi değildir, Ne de tüm bu kalp acısı...
Aşk intihardır, Küçük kalplerimiz birer mezar. Tek bir gözyaşı dökmeden bu dünyayı terkedeceğim. (Bu sonsuza dek sürecek bir yalan)
Gecelerdir bu aynı; Karanlık bir gölge gibi sarıyor zihnimi. Buna rağmen, Her şey inkâr edilebilir; Zaman hiçbir şeyin öğreticisi değildir, Ne de tüm bu kalp acısı... Hiçbir şey hiçbir zaman hiç bu kadar hissettirmemişti; Kanımda seni, Kalbimde hançeri. Yine de zaman hiçbir şeyin öğreticisi değildir.
Aşk intihardır, Küçük kalplerimiz birer mezar. Tek bir gözyaşı dökmeden bu dünyayı terkedeceğim. (Bu sonsuza dek sürecek bir yalan) Ta ki sen ağlayarak bana seslenene, Benim hüznü duyarak uyanışıma deki Tek bir gözyaşı dökmeden bu dünyayı terkedecektim (Bu sonsuza dek sürecek bir yalandı)
| |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Aşk İntihardır. Çarş. 01 Ara. 2010, 13:37 | |
| çok güzel pi canım | |
|
Ivalayn Hall Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 16 Tür : Kurt Kız Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 24/08/10
| Konu: Geri: Aşk İntihardır. Çarş. 01 Ara. 2010, 21:20 | |
| | |
|