dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar) Salı 08 Şub. 2011, 16:05 | |
| Sizin bir Vampir filmi projeniz varmış. Hayırdır, vampirlere neden merak saldınız?
Onu nereden duydunuz? (Gülüşmeler) Kendi beynimi ve dünyamı bileylemek için senaryo yazıyorum. Yüzlerce sekansım vardır. Birçok senaryom var, boş duramıyorum. 'Osmanlı'da Vampir' diye bir kitap bulmuştum, enteresan malzemeler çıktı. Fatih Sultan Mehmet'in Kazıklı Voyvoda'ya yeniçeri gönderdiğini, hatta Kazıklı Voyvoda'nın 11 yaşındaki kardeşiyle Sultan Mehmet'le, rahle-i tedriste bulundukları yazıyor. Kardeşi burada kalmış sonra. 1465'lerde başlayıp 1920'de Kaz Dağları'nda noktalanan bir hikaye yazdım. Bir de insanlarla ilişkileri sağlayan ara vampirler varmış, vejetaryen vampirler! (Gülüşmeler) Bu komedi değil, drama filmi. Bu filmi uluslararası 13 bölümlük dizi yapacağım; Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa'ya yollanacak. Benim hayalim, bu dizinin 20 ülkede aynı anda yayınlanması. Her ülkenin kendi ünlü oyuncusundan bir tanesi olsun. Sizden bir vampir çıkar mı? Vejetaryen vampir olacağım. röportajın burası bizi ilgilendiryordu . tamamı için tıktık gazete de okudum pazar günü nette baktım yoktu yeni koymuşlar galiba bulup ekledim | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar) Salı 08 Şub. 2011, 17:49 | |
| ehehehe millet takmış vampirliğe büyük bi hayal inşallah gerçek olur | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar) Paz 20 Mart 2011, 12:27 | |
| hadi inşallah | |
|