Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)

2 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Left_bar_bleue0/0Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Empty_bar_bleue  (0/0)

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Empty
MesajKonu: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)    Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  EmptySalı 08 Şub. 2011, 16:05

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Ozyagcilar
Sizin bir Vampir filmi projeniz varmış. Hayırdır, vampirlere neden merak saldınız?

Onu nereden duydunuz? (Gülüşmeler) Kendi beynimi ve dünyamı bileylemek için senaryo yazıyorum. Yüzlerce sekansım vardır. Birçok senaryom var, boş duramıyorum. 'Osmanlı'da Vampir' diye bir kitap bulmuştum, enteresan malzemeler çıktı. Fatih Sultan Mehmet'in Kazıklı Voyvoda'ya yeniçeri gönderdiğini, hatta Kazıklı Voyvoda'nın 11 yaşındaki kardeşiyle Sultan Mehmet'le, rahle-i tedriste bulundukları yazıyor. Kardeşi burada kalmış sonra. 1465'lerde başlayıp 1920'de Kaz Dağları'nda noktalanan bir hikaye yazdım. Bir de insanlarla ilişkileri sağlayan ara vampirler varmış, vejetaryen vampirler! (Gülüşmeler) Bu komedi değil, drama filmi. Bu filmi uluslararası 13 bölümlük dizi yapacağım; Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa'ya yollanacak. Benim hayalim, bu dizinin 20 ülkede aynı anda yayınlanması. Her ülkenin kendi ünlü oyuncusundan bir tanesi olsun.
Sizden bir vampir çıkar mı?
Vejetaryen vampir olacağım.
röportajın burası bizi ilgilendiryordu . tamamı içintıktık
gazete de okudum pazar günü nette baktım yoktu yeni koymuşlar galiba bulup ekledim study Very Happy
Mss.PATTİNSON
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
Mss.PATTİNSON

Paylaşım Gücü : 1692

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Left_bar_bleue0/0Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)    Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  EmptySalı 08 Şub. 2011, 17:49

ehehehe millet takmış vampirliğe hıhı
büyük bi hayal inşallah gerçek olur hıhı
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)    Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)  EmptyPaz 20 Mart 2011, 12:27

hadi inşallah hıhı

Vejetaryen vampir olacağım (Erdal özyağcılar)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İtinayla vampir makyajı yapılır/Jeanne Van Phue vampir yaratma sürecini anlattı
» Vampir İmparatorluğu
» Kurt Vs. Vampir
» Vampir Kedi XD
» İki yakışıklı vampir