mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Yeni Ay Stevie Nicks’e İlham Kaynağı Oldu! C.tesi 12 Şub. 2011, 23:41 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yeni Ay Stevie Nicks’e İlham Kaynağı Oldu,Kim Bilebilirdi? Yapılan basın açıklamasına göre adı In Your Dreams(Rüyalarında) olan yeni albümünde Stevie Nicks Yeni Ay’dan esinlenmiş! Rock’n Roll’un kraliçesi Stevie Nicks çok beklenen yeni CD’si “In Your Dreams”i Mayıs’ın 3’ünde yayınlayacak,bu haber şu günlerde Reprise Records tarafından duyuruldu.Bu 10 yıl önce “Trouble In Shangri-La” ile Grammy adaylığından beri Nicks’in yayınladığı ilk CD olacak. “2009’da Fleetwood Mac’la turdayken Brisbane,Avustralya’da ‘Yeni Ay’dan esinlenerek yazdığım bir şarkının adı ’Moonlight-A Vampire’s Dream’(Ay Işığı-Bir Vampirin Rüyası).Şarkı gerçekten hızla ir araya geldiğinde ve şarkıyı yazmayı bitirdiğimde bu zamanın kayda başlamak için uygun bir zaman olduğunu biliyordum.’In Your Dreams’in yaratılışının kalbi olan beş kişilik çekirdek bir grup kurduk.Dave ve ben,uzun zamandır arkadaş olduğum biri ve müzik direktörü,Waddy Wachtel ve benim kızlar,Sharron Celani ve Lori Nicks.Bu mükemmel bir karışımdı.”diyor Nicks. Kaynak: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Çeviri:MeRvE | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Yeni Ay Stevie Nicks’e İlham Kaynağı Oldu! Paz 13 Şub. 2011, 12:10 | |
| vay be şarkı çıksa da dinlesek çok sağol canım | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Yeni Ay Stevie Nicks’e İlham Kaynağı Oldu! Paz 13 Şub. 2011, 13:44 | |
| rica ederim | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Yeni Ay Stevie Nicks’e İlham Kaynağı Oldu! Ptsi 14 Şub. 2011, 10:40 | |
| Görüomusun Yeni Ay'ımız ilham kaynağı olmuş şarkı çıksada dinlesek teşekkürler cnm | |
|