| Team Edward Çünkü... | |
|
+2Mss.PATTİNSON Cullen's Black 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cullen's Black Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 38 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : ~~NeverLand~~ Kayıt tarihi : 26/02/11 Lakap : Jassié
| Konu: Team Edward Çünkü... Paz 27 Şub. 2011, 18:33 | |
| -Team Edward; çünkü sadece bir vampir hem tehlikeli hem de karizmatik görünebilir ... -Team edward çünkü hiçbir soğuk bu kadar yakıcı olmamıştı ... -Team edward çnkü erkek adam snoopy kanından yemek yemez... -Team Edward Çünkü Aşk Sadece O'nunla Ölümsüz... -Team Edward çünkü bir sobaya sarılıp sıcaktan yanmaktansa buzdolabına sarılıp aşkla yanmak daha iyidir! -Team Edward çünkü;Erkek adam soba yerine koyulmaz... -Team Edward çünkü kana susadık ... -Team edward çünkü kimse böyle delice sevemez... -Team Edward; çünkü kim bir köpekLe öpüşmek ister ki ?'katıLıyorum' -Team Edward;çünkü erkek adam şekilden şekle girmez... -Team Edward;çünkü erkek adam havlamaz... -Team Edward Çünkü; Erkek adam parlak,soğuk ve ölü olmalı... -Team Edward çünkü sevmek yürek ister... -Team Edward çünkü arabaların önüne atlama isteği uyandıran tek varlıktır... mesajınız düzeltilmiştir başlıklarda ve mesajlarda büyük harfle yazmak (bağırmak) yasaktır!!! | |
|
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Paz 27 Şub. 2011, 18:37 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 38 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : ~~NeverLand~~ Kayıt tarihi : 26/02/11 Lakap : Jassié
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Paz 27 Şub. 2011, 18:51 | |
| | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 13:02 | |
| -Team edward çünkü kimse böyle delice sevemez... işte bu beni bitiriyo [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 16:25 | |
| Team Edward Çünkü Aşk Sadece O'nunla Ölümsüz... -Team Edward çünkü bir sobaya sarılıp sıcaktan yanmaktansa buzdolabına sarılıp aşkla yanmak daha iyidir! -Team Edward çünkü;Erkek adam soba yerine koyulmaz... -Team Edward çünkü kana susadık ... -Team edward çünkü kimse böyle delice sevemez... Bunlara bayıldım hepsi tek tek doğru Bence | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 16:30 | |
| ben jacob çıyım:) hepsine olmasa da bir kısmına katılıyorum -Team Edward; çünkü sadece bir vampir hem tehlikeli hem de karizmatik görünebilir ... buna katılıyorum meselaa edward da cok seker | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 17:58 | |
| - Cullen's Black demiş ki:
- -Team edward çnkü erkek adam snoopy kabından yemek yemez...
-Team Edward çünkü;Erkek adam soba yerine koyulmaz... -Team Edward; çünkü kim bir köpekLe öpüşmek ister ki ?'katıLıyorum' -Team Edward;çünkü erkek adam şekilden şekle girmez... -Team Edward;çünkü erkek adam havlamaz...
bunlara bayıldım yha hepsi ayrı süper | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 18:05 | |
| bak bunlara katılmıyorum kessinlikle! | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 18:18 | |
| Belkide Jake'ci olduğun içindir (Ben kesinlike kararına saygı duyuyorum herkezin zevki farklıdır sadece olabilir diye şeettim:)) | |
|
| |
| |
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 18:34 | |
| Hımm tamam canım kızmana ne gerek var(Kızmadığını biliyorum) | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Ptsi 28 Şub. 2011, 18:38 | |
| | |
|
| |
Edward~Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 101 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Azerbaycan Kayıt tarihi : 27/02/11 Lakap : EDWARD-BELLA HASTASI
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Perş. 24 Mart 2011, 17:18 | |
| Gerçektden etkileyici,arkadaşlar. Team Edward,Jacob çünki hiç kimse sevdiyini bu kadar delicesine koruyamaz. Team Edward,Jacobçünki hiç kimse sevdiyinin bu kadar mutlu olmasını isteyemez Paylaşım için çok | |
|
| |
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Perş. 24 Mart 2011, 17:56 | |
| vauv bunlarda tesekkürler | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Team Edward Çünkü... Perş. 24 Mart 2011, 19:15 | |
| | |
|
| |
| Team Edward Çünkü... | |
|