| Cevapla ve Sor | |
|
+18MisSwan* ßellacullen robsten_ezgi mrv rkn SeLiNn~(:* june seyhan derya RmySa_TwiLight Bittersweet BeLLaCuLLen Twilight110 Ice Queen ayLax Forever.EDWARD Alexander DeLarge ashleylover sezen 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
-TWiLiGHT- New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor Cuma 13 Ağus. 2010, 23:01 | |
| rüyamda tapınak, ejderha, değişik kel adamlar... gördüm ama.. uzaylı gördüğümü hatırlamıyorum.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "ve babamla konuştuğum; öncelikle Hz. muhammed'in döneminde yaşayanlar şanslı sayılıyor biliyorsun.. Ama bunun yanında dünyanın diğer ucunda, o dönemde islamiyet diye bir dinin olduğmunun hiç farkında bile oladan hayatını tamamlamış insanlar da var.. Ve bu yüzden belki 2. bir sanş veriliyor olabilir.. Ki zaten reenkarnasyonun olmadığını sözyleyen bir kaynakta yok.. Ama tabii bunlar ayrıntı.. Sonuç olarak inanıp inanmamak sizin kararınız.. ^^ " alttaki photoshop'la ilgilenir misin ? | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor Cuma 13 Ağus. 2010, 23:14 | |
| azıcık ucundan alttaki Emma Watson'u sever mi peki? | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 15:09 | |
| iyidir hoştur severim kendisini alttaki film izlemyi müzik dinlemekten daha çok sever mi | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 201 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : nereye.. =D Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : Sui..
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 15:18 | |
| ikiside çocuklarım gibi ayrı tutmuyorum.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alttaki yeni girdiğin bir ortama kolay uyum sağlayabilir misin ?? | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 19:02 | |
| pek sayılmaz.. alttaki çok sakar | |
|
| |
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 19:04 | |
| çookkk...... malesef.. :/ alttaki gözlük kullanıyor musun ? | |
|
| |
bulik Moderatör
Paylaşım Gücü : 344 Nerden : Los Angeles, CA Kayıt tarihi : 16/01/10 Lakap : Lakaplardan hoşlanmam xD
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 19:31 | |
| Hayır Alttaki elbise giymeyi sevmiyor. | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 21:37 | |
| etek ve elbiselerden kesinlikle hoşlanmıyorum ama mekana göre değişir tabii hımm alttakinin odasında kocaman bir twilight posteri var (şahsen bende bolca mevcut :zz: ) | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Cevapla ve Sor C.tesi 14 Ağus. 2010, 21:53 | |
| ayh bende de bolca var ama asmaya kıyamıyorum duruyor özel klasöründe alttaki Aşk ve Gurur'u okumuş mu acaba? | |
|
| |
| Cevapla ve Sor | |
|