| Saftirik Greg'in günlüğü | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Saftirik Greg'in günlüğü Salı 08 Mart 2011, 12:00 | |
| Epsilon Gençlik Kulübü okuyucularını çok eğlendirecek Saftirik Greg’le tanıştırıyor. Yazar ve illüstratör Jeff Kinney’in kahramanı Greg yazmak zorunda kalınca ortaya hem gençlerin hem de büyüklerin gülerek okuyacakları bir günlük çıkıyor. Çocuk olmanın ne zordur değil mi? Gelişimini henüz tamamlamamış ufaklıklarla, her gün tıraş olmak zorunda olan azmanların aynı sıralarda oturmak zorunda kaldığı ortaokulda okuyan Saftirik Greg’in Günlüğü bir zamanlar benzer şikâyetlerle dolu olan yetişkin okuyucuları ve halen aynı sıkıntıları çeken gençleri oldukça eğlendirecek. Yazar:Jeff Kinney Sayfa Sayısı: 220 Baskı Yılı: 2008 Dili: Türkçe Yayınevi: Epsilon Yayınları Arkadaşları filmi var daha izlemedim.Kitabın çok okunduğunu duydum.Ben daha olumadım ama elimdekini bırakıp belki başlarım | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Salı 08 Mart 2011, 15:41 | |
| ben filmini izlemiştim kardeşimle yerlere yatmıştık gülmekten hakikaten de saftirikti p.için | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Salı 08 Mart 2011, 17:37 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Salı 08 Mart 2011, 21:21 | |
| - Miss_CuLLeN demiş ki:
- İyi filmi güzelmi peki??
yha sonuç itibariyle bir film ha bir şey katıyor mu tabii ki hayır ama maksat gülmekse güzel | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Çarş. 09 Mart 2011, 05:34 | |
| hımm tamam teşekkürler bizim türkçe öğretmenimizin tavsiyesiydidide bende buradaki izlemiş yada oumuş arkadaşlara sorayım dedim iyi yapmışım dimi? | |
|
| |
| |
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Perş. 31 Mart 2011, 11:57 | |
| ben merak tan oturdum izledim komikti bana göre hele bi de uçan kuşa gülen ben bu filme koptum (normal değilim ) komikti ve güzeldi bence abisinin yaptıkları falan :haha: birde seçmelerde Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart şarkısını söyleyince kalbimi feth etti ben çok sevdim sesini | |
|
| |
Miss_CuLLeN Moderatör
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Cuma 01 Nis. 2011, 12:25 | |
| Peki o zaman sizleri dinleyip hemen filmi izlemem lazım | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Saftirik Greg'in günlüğü Cuma 01 Nis. 2011, 15:36 | |
| izle bişey kaybettbezsin :haha: | |
|
| |
| Saftirik Greg'in günlüğü | |
|