Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Seksiliğinin Sırrını Açıkladı.. Çarş. 09 Mart 2011, 15:36 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Pattinson, mutlu bir ilişkinin sırrının sessiz kalmak olduğuna inanıyor. Kalp hırsızı Rob, popüler seri Alacakaranlık'taki düşünceli vampir Edward rolünü oynarken ne öğrendiği hakkında tartıştı. Robert şu anda rol arkadaşı Kristen Stewart'la çıkıyor ve eğer çok fazla kadının etrafında konuşmaktan kaçınırlarsa, erkeklerin aşık olduklarında daha başarılı olduklarını iddia etti. "Çoğu zaman iyi olanın sessiz kalmak olduğunu düşünüyorum- eğer çekici olmak isterseniz bu işe yarar." GMTV ile yapılan röportaj boyunca güldü. ''Her zaman birazcık romantiktim. Ben büyük bir romantizm hayranıyım.'' | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Robert Seksiliğinin Sırrını Açıkladı.. Perş. 10 Mart 2011, 08:57 | |
| - Mss.PATTİNSON demiş ki:
- [img][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Çoğu zaman iyi olanın sessiz kalmak olduğunu düşünüyorum- eğer çekici olmak isterseniz bu işe yarar." GMTV ile yapılan röportaj boyunca güldü. ''Her zaman birazcık romantiktim. Ben büyük bir romantizm hayranıyım.'' Görüyormusun romantik erkek iştee Dünya üzerindeki bütün erkekler böyle olsa nolurdu mağdurumda mağdurum | |
|