Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sudaki Kız /Lady in the Water  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sudaki Kız /Lady in the Water  212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sudaki Kız /Lady in the Water

2 posters
YazarMesaj
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Tür : Vampir
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Sudaki Kız /Lady in the Water  Left_bar_bleue0/0Sudaki Kız /Lady in the Water  Empty_bar_bleue  (0/0)

Sudaki Kız /Lady in the Water  Empty
MesajKonu: Sudaki Kız /Lady in the Water    Sudaki Kız /Lady in the Water  EmptyC.tesi 12 Mart 2011, 12:59

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Cleveland Heep (Paul Giamatti), Cove apartmanının yanmış ampullerinden ve bozuk aletlerinden sessiz sedasız uzaklaşmaya çalışmaktadır. Ama hayatını bir daha eski hâline gelmeyecek şekilde değiştiren o gecede, Cleveland apartmanın günlük rutini içinde saklanmaya çalışan bir başkasını bulur: Story (Bryce Dallas Howard) adındaki gizemli genç kadın, binanın yüzme havuzunun altındaki koridorlarda yaşamaktadır. Genç adam, Story’nin aslında bir tür “su perisi” olduğunu keşfeder; masallarda sözü geçen bu su perileri, efsaneye göre, bizim dünyamızdan kendi dünyalarına yapmaları gereken tehlikeli yolculukta kötü niyetli yaratıklar tarafından takip edilmektedirler. Story’nin benzersiz algı gücü Cleveland ve diğer apartman sakinlerinin geleceğini görmesini sağlar. Öyle anlaşılmaktadır ki, bu insanların kaderi ile Story’ninki birbirine sıkı sıkıya bağlıdır ve onun özgürlüğüne giden yolun açılabilmesi için hepsinin birlikte çalışarak bir dizi şifreyi çözmesi gerekmektedir. Ama Story’nin eve dönüşüne açılan pencere hızla kapanmaktadır, ve apartman sakinleri ona yardım etmek için hayatlarını büyük tehlikeye atmaktadırlar. Cleveland kendisini Cove’a getiren iblislerle mücadele etmek; diğer sakinler ise, Story’nin içlerinde harekete geçirdiği güçlere ulaşmak zorundadırlar, tabi eğer hem onun hem de bizim dünyamızı kurtarmak için önlerinde uzanan tehdit ve tehlike dolu yolu aşmak istiyorlarsa.

Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : M. Night Shyamalan
Oyuncular : Paul Giamatti, Bryce Dallas Howard, Jeffrey Wright, Sarita Choudhury, Cindy Cheung
Filmin Türü : Fantastik, Gerilim
Orijinal Adı : Lady in the Water
Yapımcı Firma : Warner Independent Pictures
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 110 dakika
Resmi Sitesi : http://wwws.tr.warnerbros.com/..
Dağıtıcı Firma : Warner Bros
Vizyon Tarihi : 15.09.2006
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

NOT: film geçenlerde fox ta çıkmıştı bende içimden ne güzel kız ya diyordum ki ne kirpik var ne kaşlar belli oluyo yüzü falan da çok güzel görünmüştü bana acayip bi çekiciliği varmış filmi sonuna kadar izleyemedim uyuya kalmışım Very Happy
Başrolde bizim ikinci Vicoria nın(Bryce Dallas Howard) oynadığını hiç fark edemedim utan

mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Tür : Vampir
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Sudaki Kız /Lady in the Water  Empty
MesajKonu: Geri: Sudaki Kız /Lady in the Water    Sudaki Kız /Lady in the Water  EmptyC.tesi 12 Mart 2011, 19:21

güzel filme benziyor izleyecektim ama izlemeye fırsatım olmadı utan canım konuyu filmlerin olduğu yere taşıyorum Razz

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Water for Elephants
» Water For Elephants-Fragman
» Water For Elephants Galası
» Lady Gaga
» "Water For Elephants" da Konu Değişikliği Mi Var?