Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Hal Holbrook :" Robert Pattinson Benim Gençliğime Benziyor!" Çarş. 16 Mart 2011, 13:43 | |
| Hal Holbrook geçenlerde SignOnSanDiego.com a, Robert Pattinson’ı ilk defa gördüğündeki duygularından bahsetti. Hal Holbrook, ''Water For Elephants'' filminde Jacob (Robert) karakterinin yaşlanmış halini canlandırıyor. Ve Holbrook geleceği hakkında bir şeyler tahmin etmek için sürekli geçmişe bakıyor, "Wall Street" oyuncusu Hollywood oyuncularıyla ilginç olaylar yaşıyor. Yeni filmi "Filler için Su" Holbrook herkesin favori vampiri – genç yakışıklı Robert Pattinson’la birlikte rol alıyor Holbrook : "Onunla tanıştığımda çok şaşırdım çünkü, onunla tanışırken yanımda birkaç arkadaşım daha vardı ve o anda ben ona baktım ve şöyle dedim. "Aman tanrım aynı benim gençliğime benziyorsun." diyor Holbrook. "Ve benimle olan herkes şöyle dedi; "Evet, gerçekten benziyor" [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Holbrook'un gençliği | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Hal Holbrook :" Robert Pattinson Benim Gençliğime Benziyor!" Çarş. 16 Mart 2011, 20:05 | |
| hakikaten de benziyormuş yha | |
|