[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kariyeri kadar robert pattinson'ın saçlarıda evrim geçiriyor. Twilight'ın kendine mal ettiiği "dalgalı orman " "cullen puf'u "undan kendi ürettiği "darmadağınık what the fuck'ı" ,daha ciddi bir görünüm veren "kontrollü kaos " ve "temiz&kesimli ama tıraşsız " modeline kadar pattinon eski saç stilleri arasındaki hatıralarını anıyor.
"herzaman orman şeyini sevmişimdir "sürekli taşıdığı ve kendisinin "istihdam edilemez" diye nitelendirdiği saç stili kariyerinin bir safhası haline geldi. 2007'de new york'ta Harry Potter and the Order of the Phoenix” premier'ine katıldığında bundan ziyade daha dağınık görünümlü olduğunu söylüyor
"Hollywood bulvarından Grauman'a doğru yürüdüm ve o kalabalığın arasından falan geçmek zorundaydım. Fazlaca akşamdan kalmaydım ve şiş göürünüyordum ,bazı fotoğraflar çok komik. Sanki biri evsiz bir adam bulmş ve onu kırmızı halıya koyvermiş ... çok saçmaydı "
pattinson'a hangi şampuanı kullandığını sorduk "köpek şampuanı kullanıyorum " diyor şaka yaparak "etrafta ne varsa onu kullanıyorum "
çeviri:paramore
kaynak:MTV
Kaynak:twilightfantr. com