Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Emily Browning, Bella Olabilirdi.. Çarş. 23 Mart 2011, 20:23 | |
| Emily Browning, Bella Olabilirdi.. //ßüѕяα// 23 Mart 2011 Çarşamba, 15:55 tarihinde Robert Pattinson tarafından eklendi Yeni röportajımızda, aktrist Emily Browning -Stephenie Meyer'ın Bella rolü için seçimlerinden biriydi, Twilight prodüksiyonu başlamadan önce - Twilight için seçmelere katılmadığını açıkladı. "Seçmelere katılmak istemedim," Kariyerinin 'yapabilir miyim yapamaz mıyım?' dönemindeyken Twilight'ın ona teklif edilmesi hakkında konuştu Browning. "Yazar bir noktada onun için ideal Bella olduğumu belirttii ama seçmelere katılmayı istemedim çünkü kariyerimde nerede olmak istediğime emin değildim, bu üçlemeyi imzalamak istemedim bu yüzden seçimlere katılmadım ama burada insanların söyledikleri çok şey vardı 'geri çevirdin' hayır böyle bir şey değil 'teklif edildin ve sen bunu geri çevirdin' hayır, hayır, hayır tamamen olan buda değil. İçimde çatışmalar vardı ve basitçe şuan bu kadar çok çalışmak istediğimi düşünmüyorum ..." | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| |
Seren Beren Kıvanç Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 10 Tür : Vampir Yaş : 25 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 08/04/11 Lakap : Sereb Beren Kıvanç - KB Koliq :)
| Konu: Geri: Emily Browning, Bella Olabilirdi.. Cuma 08 Nis. 2011, 17:33 | |
| İyiki de Kristen olmuş . Hiç yakışmazdı :s | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Emily Browning, Bella Olabilirdi.. Paz 10 Nis. 2011, 12:21 | |
| kızım sen kafanı hangi duvara vursan azdır ne diyim iyiki kristen olmuş | |
|
Edward-Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 161 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 07/04/11
| Konu: Geri: Emily Browning, Bella Olabilirdi.. C.tesi 30 Nis. 2011, 11:19 | |
| Bana göre Emily olsaydıda bişey deyişmezdi,çünki Emily grçekden muhteşem bir kız. Ama Cris gibi masum değil,kesinlikle Edvardın yerinde başka birisinin olmaasını istemem. | |
|