Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Entertainment Weekly Dergisinden.. 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Entertainment Weekly Dergisinden.. 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Entertainment Weekly Dergisinden..

2 posters
YazarMesaj
Mss.PATTİNSON
Ayın Twilight Fanı
Ayın Twilight  Fanı
Mss.PATTİNSON

Paylaşım Gücü : 1692
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Entertainment Weekly Dergisinden.. Left_bar_bleue0/0Entertainment Weekly Dergisinden.. Empty_bar_bleue  (0/0)

Entertainment Weekly Dergisinden.. Empty
MesajKonu: Entertainment Weekly Dergisinden..   Entertainment Weekly Dergisinden.. EmptyPerş. 28 Nis. 2011, 21:11

Entertainment Weekly'nin Şafak Vakti oyuncularıyla yaptığı söyleşiden alıntılar.

Şafak Vakti'nin internete sızdırılan resimleri hakkında;

''Hiç durma! Çalmaya devam et seni aşağılık herif! Asıl rahatsız eden de bu insanlar tüm bunların her anının önemli olduğunu biliyorlardı.''

Kitaptan filme aktarım konusunda;

''Herkes, bu seferkinin daha önce yaptıklarımızdan daha farklı hissettirdiğini söyledi. Orda hamile olarak oturmuş 'Vay be! Gerçekten de bu filmi çekiyor muyuz' derdim.''

Filmin PG-13 olması konusunda;

''Bazı noktalarda daha ileri gidememek hayal kırıklığıydı. (Film'in R izleyici kitlesi olma ihtimali üzerine) Bunu her gün hayal ettik. Kristen'ın bahsettiği sahneler herkesin düşündüğü gibi balayı sahneleri değil.(Aşk sahneleri vampir tarzı yerine gerçek aşk sahneleri gibi hissettirdi ki bu iyi birşey.) PG-13 konusu açıldığında herkesin seks sahnelerini düşünmesi komik. Doğum sahnesi gerçekten etkileyici ve yüzünüze tokat gibi gelicek bir sahne. Peki ya R izleyici kitlesi olabilseydi? Tuhaf ve şaşırtıcı olurdu ama kitabın yazılma şekli böyle. Gerçekten de kan kusmak isterdim.''

Bella'nın Renesmee için ölümü göze alması ve hamilelik;

''Ben tamamen onun tarafındayım. İkisinin meydana getirdiği bir şeyi ve tekrar olma olasılığı olmayan bir şeyi yok etme fikri... Ölümden sonraki yaşamla hiçbir alakası yok. Bella'nın onu koruma şeklini sevdim. Önceleri birşeyler için ölümü göze almıştı ama onu şimdi kelimenin tam anlamıyla ölümü göze almış

şekilde görüyorsunuz. Gerçekten de bu olay benim yaşlarımdaki herkesin başına gelebilirdi. Yani vampirlik dışındaki her şey. Hiç şu şekilde hissetmedim 'Nasıl böyle bir şeyi oynamabilme şansın olur? Senin yaşına uygun değil.' Hiç de öyle değildi. 'Öyle sayılmaz dostum. İstesem yarın bile hamile kalabilirdim.' ''

Son çekilen düğün sahnesi;

''Hiç bu kadar etkilenebileceğimi tahmin etmemiştim ama şimdiye kadar yaptığım en iyi şeylerden biriydi. Belli bir noktada sette yürürken herkesi oturdukları yerden görebildiğim bir yer vardı. Ve o an benim için öylesine mükemmeldi ki..Gerçek anlamda çok duygusaldı ve insanlara geldikleri için teşekkür etmek çok sahici hissettirdi.''

Bill Condon'un Kristen hakkındaki yorumu;

''İnanılmaz bir yeteneğe sahip.Onun hakkında güzel bir hikaye duydum bence bu herşeyi özetleyebilir. Ağızlarda onun, yeni çekilicek olan bir çizgi roman karakterinin sevgilisini oynayacağı dolaşıyordu ki hangi film olduğunu söylemeyeceğim (Sağ ol Bill. Biz zaten biliyoruz. Süperman) ve Kristen'da 'Salla gitsin. Ben süper kahramanın sevgisili olmamalıyım, onun kendisi olmalıyım' derdi. Bence onu bir kalıba sokmak mümkün değil o, daha çok her kalıba girebilen tiplerden.''

Fim ve gerçek hayat tesadüfleri;

Çok ilginç bir şekilde film ile gerçek hayatım arasında bir paralellik var. Doğumgünü tesadüfü, mezuniyet...

Serinin bitmesi üzerine;

''Bu filme yaşadığımız deneyimlerden ve ortaya çıkan şeyden çok memnun oldum. Beyaz perdede nasıl bir şey çıkacağını kim bilir ama sanki birşeyin içine girdik ve onun özünü yakalayabildik, hissettiğimiz şey bu. Çok yüksek bir noktada bitirdik ve bunun tüm noktası o çoşkunluğa ulaşabilmekti. Hiçbir fikriniz yok bunu size söylediğim için çok mutluyum.''

Çekimler sırasında okuduğu kitap;

''Bu tip sorulardan nefret ediyorum. Çünkü verdiğiniz cevap heryerde sizi takip ediyor 'Evet o kitabı seviyordum ama o geçen yıldı' (Tolstoy klasiklerinden Anna Karenina hakkında) Kitabı daha bitirmedim ama oldukça eğleniyorum. Çekimler sırasında başka birşeye odaklanmak istesem hemen ona koşardım. Boşa değil klasik olmasının bir sebebi var.''
Entertainment Weekly Dergisinden.. 216104_220915637923556_114072098607911_1050476_7219329_n
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Tür : Vampir
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

Entertainment Weekly Dergisinden.. Empty
MesajKonu: Geri: Entertainment Weekly Dergisinden..   Entertainment Weekly Dergisinden.. EmptyCuma 29 Nis. 2011, 14:52

bence de hayalkırıklığı o doğum sahnesinin nasıl olacağını hala meak ediyorum apaçık göstermeyecekler o belli ne kadarını görebileceğiz meraktan ölüyorum hıhı
Renesmee'yi korumasaydı neler olurdu bilmek dahi istemiyorum kitapta en sevdiğim karakterdi diyebilirim Razz
ah ben de düğün sahnesini görüp etkilenmek istiyorum hıhı
hakikaten bu kadar da tesadüf biraz fazla ama doğum günü sahnesini çekerken kendi doğum günü,mezuniyet sahnesini çektikleri zamanlarda kendi mezuniyeti süper bir duygu olsa gerek hıhı
klasiklerle ilgili söyleyebileceğim tek şey onlardan nefret ettiğim Evil or Very Mad
canım p.için tşk

Entertainment Weekly Dergisinden..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» entertainment weekly
» Entertainment Weekly [2008]
»  Kristen : Entertainment Weekly 3 Temmuz 2010
» Entertainment Weekly’den Yeni Alacakaranlık Üçlüsü Fotoğrafı
» Entertainment resimleri