Paylaşım Gücü : 161 Tür : Vampir Yaş : 29 Kayıt tarihi : 07/04/11
Konu: There alright. Cuma 06 Mayıs 2011, 15:11
Ben Rob Ve Cris`in birlikde söyledikleri şarkı olan"There alright"a bayıldım. Şarkının kendisini eklemek istedim ama yapamıyorum,onun için sadece sözlerini yazıyorum,canlarım.
There alright. Cristen: Leave me out with the waste this is not what i do It`s wrong kind of place to be thinking of you. It`s the wrong time for somebody new It is small crime and i got no excuse and that alright,yeah? I give my gun away when it`s loaded is that alright,yeah? if you don`t shoot it how am i supposed to hold it? is that alright,yeah? I give my gun away when it`s loaded is that alright yeah,with you? Roberto:Leave me out with the waste this is not what i do it`s the wrong kind of place to cheating on you it`s the wrong time she`s pulling me through it`s a small crime and i got no excuse and there alright,yeah? i give my gun away when it`s loaded is that alright yeah,if you don`t it how am i supposed to hold it? and there alright,yeah? no?
klibi eklendi
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
Konu: Geri: There alright. Cuma 06 Mayıs 2011, 18:49
+ pn canım eline sağlık
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
Konu: Geri: There alright. Cuma 06 Mayıs 2011, 19:47
yalnız şarkı Damien Rice diye birinin 9 Crimes adlı bir şarkısı yani Kris'le Rob'ın söylediği felan yok
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Konu: Geri: There alright. C.tesi 07 Mayıs 2011, 15:52
aman be merve neyse ben baktım youtube de hep bu çıkıyodu :d dene bak
Edward-Bella manyağı New Moon | Aktif Hayran
Konu: Geri: There alright. C.tesi 07 Mayıs 2011, 16:39
mrv rkn demiş ki:
yalnız şarkı Damien Rice diye birinin 9 Crimes adlı bir şarkısı yani Kris'le Rob'ın söylediği felan yok
Hayır,tatlım benim.Şarkı bende var.Yani ikisi birlikde söylüyor.Ben netden yükledim.Başlığa da "Roberto Pattinson and Cristen Stevart-There alright"yazmışdılar.Önce Cris,sonra Rob okuyor.Finalide rob koyuyor. İstersen sana yollaya bilirim,mervecim
Konu: Geri: There alright. C.tesi 07 Mayıs 2011, 16:42
dewil demiş ki:
+ pn canım eline sağlık
Rica ederim,tatlım benim. Şartkını kendim eklemek isterdim...Ama kim yapmışsa
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
Konu: Geri: There alright. C.tesi 07 Mayıs 2011, 19:46
canlar ben de youtube dan aradım evet hep bu çıkıyor bir de nokia nın shazam diye bir programı var şarkıyı dinliyor sonra kimin olduğnu,bulunduğu albümü felan söylüyor ona dinletince Damien Rice - 9 Crimes çıkıyor ve şarkıyı öyle aratıp indirdim tıpkısının aynısı çıktı amaaaan altı üstü bir şarkı bazen kendime hakim olamıyorum muhalefet oluyorum olay boş yere uzuyor sakız gibi şarkı kiminse kimin çok güzel bir şarkı değil mi sonuçta bence öyle
dewil Süper Moderatör
Konu: Geri: There alright. C.tesi 07 Mayıs 2011, 20:13
doğrdur krdeşim :d ben de baktım o dediğin Damien Rice - 9 Crimes çıkıyor brlki gerçekten seslendimemişlrdir
Konu: Geri: There alright. Paz 08 Mayıs 2011, 08:07
Şarkının kime aid olduğunu bilmiyorum.Bende bakdlm Damien Rice de söylüyor.O zaman Rob`la Cris obdan sonra söylemişdir.Evet,ilk Damien Rice`nin.O da adı şimdi adını unutdum.Herhangi kadınla söylüyordu.Aman gerçekden bende uzatdım,merve. Bu şarkının sözlerini yazmamışdan önce onu iyi bir araşdırmalıydım.O zaman bu hale düşmezdim.Ben bunu you tube`den bulmamışdım. Yorumlarınız için Hemen kaldırmalıyım bunu.