Herkes 16 yaşındaki Dakota Fanning'in fanı. Campbell Hall, Kuzey Holywood California'daki sınıf arkadaşları da dahil. Kıdemli aktris/lise öğrencisi özel okulunun balosunda balo komitesinin ismini vermesi sonucu balo kraliçesi seçildi.
2009 yılında Dakota, okulunun amigo kız üniforması içinde takımını desteklerken ''Prenses'' ünvanıyla ödüllendirilmişti. (Çevirmenin notu: Amerika'da baloda kraliçe seçmeden önce en çok oy verilen birkaç kişi Prenses seçilir. Kraliçe seçilemeyenler Prenses olur. ) Fakat bu yılın balosunda Alacakaranlık yıldızımız kraliçe ünvanına kavuştu. Genç kraliçemiz siyah taytı, botları ve parlak tuniğiyle sahneye çıktı, bir buket kırmızı gül, üzerinde ''Kraliçe'' ünvanının bulunduğu kuşak ve tacını kabul etti.
Dakota okula gitme kararını -en azından sette değilken okula gitme kararını- şöyle açıklamıştı ''Bence bir insanın liseyi tecrübe etmesi çok önemli. Düşünüyorum da üniversite tecrübesini de yaşamak isterim. Bence herkes hayatının bu zamanlarına dönüp bakıyor. Kim balo kraliçesi olmuştu? Kim amigo kızlık yapmıştı. Lisede yaptığımız herşeyi anlatabilmek. Ben buna sahip olmak istiyorum. Sanırım bana ikisini de yapma şansını veren bir okul bulduğum için çok şanslıyım.''
Hmm... Belki de Dakota üniversite yıllarında birkaç tavsiye için Emma Watson'ı aramalı?
Çeviri: Guilty Pleasure
Kaynak: OMG!
kaynak: twilightfantr.com