Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Cuma 03 Haz. 2011, 11:36 | |
| Breaking Dawn'ın Türkiye'de galasının yapılacağı kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Galanın 30 Kasım 2011 tarihinde yapılacağı söyleniyor.Ne kadar doğrudur bilinmez...Summit'in sayfasında konu ile ile ilgili ayrıntılı bilgi olduğu söyleniyor.Fakat ingilizce bir kaynak olduğu için çeviriyi yapamadım.Genel olarak B.D ile ilgili tüm haberleri incelememe rağmen konuya dair bir başlık yok. Yani doğruluğu tartışılır bir konu. Fakat gelirlerse gerçekten harika olur. Araştırmak isteyenler için: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summit'in resmi sitesi. Kaynak Facebook | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Cuma 03 Haz. 2011, 11:42 | |
| ben de duymuştum sadece inandırıcı olmadığını düşünüyorum | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Cuma 03 Haz. 2011, 13:40 | |
| ben gördüğümü paylaştım ama olursada fena olmaz hani | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Cuma 03 Haz. 2011, 20:16 | |
| yha ben baktım da Summit'e bulamadım ama inş. doğrudur | |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Ptsi 06 Haz. 2011, 14:13 | |
| efsane....keşke doğru olsa hayatta olacağını sanmıyorum ama haber için+p | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Breaking Dawn galası Türkiyede'mi olacak? Çarş. 08 Haz. 2011, 13:08 | |
| büyük bi ihtimal bi hayranın uydurduğu söylentidir | |
|