| Okunması Gereken Edebiyat Eserleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Salı 07 Haz. 2011, 17:00 | |
| MUTLAKA OKUNMASI GEREKİLEN KİTAPLAR(BENİM OKUDUKLARIMDAN YANİ) vampir ve fantastik kahramanlı kitapları atlıyorum. Ferrarisini satan bilge ve ikincisi Koza kelebeği bilmez( mutlaka ölmeden önce okunmalı!) karanlığın gücü,rüzgar gibi geçti,bir yaz gecesi rüyası,romeo ve juliet, shakespeare tüm soneler, siyah ve beyaz,savaş ve barış,olasılıksız ve empati,budala 1 ve budala 2,anna karenina. Ben bunları okudum ve çok sevdim!Bence hemen okumalısınız özelliklede ferrarisini satan bilgeyi(%100 gerçekten alıntıdır)okumalısınız. Büyük harflerle başlık açmak yasak! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Salı 07 Haz. 2011, 19:07 | |
| kaç yaşındasın canım | |
|
| |
Twilight Wampiri Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 177 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Cehennemin dibinden ;) Kayıt tarihi : 11/08/10
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Salı 07 Haz. 2011, 20:01 | |
| Yazdığın kitaplar gerçektende güzel tebrik ederim bunları önerdiğin için ama bence bunlardan daha güzel ve okunması gerekenler dünya klasikleri ile edebi romanlarımz filan ki onlarda çok sıkıcı diye okunmuyo çoğu kişiye göre ) Vampir ve fantastik kitaplarda zevke göre ) Güzel liste ) | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 08 Haz. 2011, 10:06 | |
| tşkr ederim ama çok büyük değilim hatta bunlar ağır gelmeliydi ama anlayabildim türklerin kitaplarını pek anlayamıyorum ağır geliyor diğer edebiyat eserleri | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 08 Haz. 2011, 15:05 | |
| hepsi çok güzel kitaplar ama klasikler herkesin ilgisini çekmeyebiliyor ya da okuduktan sonra herkes beğenmeyebiliyor tabii kitaptan kitaba da fark var bunlara ilgin olması da cidden süper bir şey | |
|
| |
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 08 Haz. 2011, 16:08 | |
| saol | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 08 Haz. 2011, 17:39 | |
| yaşını sordum çünkü bu klasiklerin bazıları üniversitede okutuluyormuş ama ben de çok severim klasik okumayı ayrıca konuları falan da sıkıcı değil anna karenina dışında edebiyatçı zorla okutmuştu şuan bir geyşanın anıları kitabını okuyorum yeni başaldım desek daha doğru olur | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 08 Haz. 2011, 18:36 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Perş. 09 Haz. 2011, 07:10 | |
| gazap üzümlerini bilmiyorum ama bir geyşenın anılarını okudum iyiydi tabi bazı anlaşılmaz yerleri vardı | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Perş. 09 Haz. 2011, 14:44 | |
| şimdi kitabı evirip çeviriyordum bakalım nasıl gazap üzümleri ni de hiç duymadım ilginç | |
|
| |
| Konu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Çarş. 06 Tem. 2011, 22:09 | |
| "Millenium Üçlemesi" şiddetle tavsiye ederim sonuncusunu geçenlerde bitirdim hala etkisindeyim tabii bazı fena yerleri de var (bu bazılar biraz fazla aslında) | |
|
| |
| Okunması Gereken Edebiyat Eserleri | |
|