Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Okunması Gereken Edebiyat Eserleri 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Okunması Gereken Edebiyat Eserleri 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Okunması Gereken Edebiyat Eserleri

4 posters
YazarMesaj
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Paylaşım Gücü : 316
Tür : Vampir
Lakap : vampgirl_deli kız

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Left_bar_bleue0/0Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Empty_bar_bleue  (0/0)

Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Empty
MesajKonu: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptySalı 07 Haz. 2011, 17:00

MUTLAKA OKUNMASI GEREKİLEN KİTAPLAR(BENİM OKUDUKLARIMDAN YANİ)
vampir ve fantastik kahramanlı kitapları atlıyorum.
Ferrarisini satan bilge ve ikincisi Koza kelebeği bilmez( mutlaka ölmeden önce okunmalı!)
karanlığın gücü,rüzgar gibi geçti,bir yaz gecesi rüyası,romeo ve juliet, shakespeare tüm soneler, siyah ve beyaz,savaş ve barış,olasılıksız ve empati,budala 1 ve budala 2,anna karenina.
Ben bunları okudum ve çok sevdim!Bence hemen okumalısınız özelliklede ferrarisini satan bilgeyi(%100 gerçekten alıntıdır)okumalısınız.
Büyük harflerle başlık açmak yasak! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kural
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Paylaşım Gücü : 2215
Lakap : MELEK

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Left_bar_bleue0/0Okunması Gereken Edebiyat Eserleri Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptySalı 07 Haz. 2011, 19:07

kaç yaşındasın canım Very Happy
Twilight Wampiri
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight Wampiri

Paylaşım Gücü : 177
Tür : İnsan

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptySalı 07 Haz. 2011, 20:01

Yazdığın kitaplar gerçektende güzel tebrik ederim bunları önerdiğin için ama bence bunlardan daha güzel ve okunması gerekenler dünya klasikleri ile edebi romanlarımz filan ki onlarda çok sıkıcı diye okunmuyo çoğu kişiye göre Smile) Vampir ve fantastik kitaplarda zevke göre Smile) Güzel liste Smile)
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 08 Haz. 2011, 10:06

tşkr ederim ama çok büyük değilim hatta bunlar ağır gelmeliydi ama anlayabildim Smile türklerin kitaplarını pek anlayamıyorum ağır geliyor diğer edebiyat eserleri
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

Paylaşım Gücü : 2687
Lakap : Soldier Blood,Soblood XD

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 08 Haz. 2011, 15:05

hepsi çok güzel kitaplar ama klasikler herkesin ilgisini çekmeyebiliyor ya da okuduktan sonra herkes beğenmeyebiliyor tabii kitaptan kitaba da fark var Rolling Eyes bunlara ilgin olması da cidden süper bir şey Razz
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 08 Haz. 2011, 16:08

saol Smile
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 08 Haz. 2011, 17:39

yaşını sordum çünkü bu klasiklerin bazıları üniversitede okutuluyormuş Very Happy
ama ben de çok severim klasik okumayı ayrıca konuları falan da sıkıcı değil anna karenina dışında dil edebiyatçı zorla okutmuştu dil

şuan bir geyşanın anıları kitabını okuyorum Very Happy yeni başaldım desek daha doğru olur Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 08 Haz. 2011, 18:36

dewil demiş ki:
yaşını sordum çünkü bu klasiklerin bazıları üniversitede okutuluyormuş Very Happy
ama ben de çok severim klasik okumayı ayrıca konuları falan da sıkıcı değil anna karenina dışında dil edebiyatçı zorla okutmuştu dil

şuan bir geyşanın anıları kitabını okuyorum Very Happy yeni başaldım desek daha doğru olur Very Happy
ben okumuştum onuuuuuuu çok güzeeel sevgi
bu arada Gazap Üzümleri'ni okuyanınız var mı hakkında ne düşünüyorsunuz?ben okudum da pek beğenmedim Rolling Eyes
vamp_girl
Moderatör Adayı
Moderatör Adayı
vamp_girl

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyPerş. 09 Haz. 2011, 07:10

gazap üzümlerini bilmiyorum ama bir geyşenın anılarını okudum iyiydi tabi bazı anlaşılmaz yerleri vardı
dewil
Süper Moderatör
Süper Moderatör
dewil

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyPerş. 09 Haz. 2011, 14:44

şimdi kitabı evirip çeviriyordum bakalım nasıl Very Happy
gazap üzümleri ni de hiç duymadım ilginç Very Happy
mrv rkn
Süper Mod.| Çevirmen
Süper Mod.| Çevirmen
mrv rkn

MesajKonu: Geri: Okunması Gereken Edebiyat Eserleri   Okunması Gereken Edebiyat Eserleri EmptyÇarş. 06 Tem. 2011, 22:09

"Millenium Üçlemesi" şiddetle tavsiye ederim sonuncusunu geçenlerde bitirdim hala etkisindeyim hıhı tabii bazı fena yerleri de var (bu bazılar biraz fazla aslında) Razz

Okunması Gereken Edebiyat Eserleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» izlemeniz gereken mükemmel bir video!!
» Filmde Yer Alması Gereken 5 Breaking Dawn Sahnesi
» Ashley'nin Eclipse İçin Gitmesi Gereken Yerlerin Listesi
» Bree Tanner Kopya Kağıdı: Kitap Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey