mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Ashton : Adım Robert Pattinson Ve Ben Gay Bir Vampirim ! Salı 05 Tem. 2011, 12:31 | |
| Robert Pattinson evrensel olarak sevildi , ama Hollywood ' un en büyük yıldızlarından biri ona büyük bir diss attı . Spunk-Ransom.com ' un raporuna göre Ashton Kutcher 2 Temmuz ' da Brezilya televizyonunda kendini şaka yollu olarak Rob (25) tanıttı - ve Ashton ' ın söylediklerine asla inanmayacaksın . " Sizinle tanışmak çok güzel . " dedi . "Adım Robert Pattinson ve ben gay bir vampirim . " Kaynak:http://www.hollywoodlife.com/ Çeviri:MeRvE | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: Ashton : Adım Robert Pattinson Ve Ben Gay Bir Vampirim ! Salı 05 Tem. 2011, 13:13 | |
| Gay'mi? Robert'a gay diyen bir insan önce kendisinin ne olduğunu incelesin yada gay diyenler haklı çünkü Gerçekten Aşırı Yakışıklı | |
|
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Ashton : Adım Robert Pattinson Ve Ben Gay Bir Vampirim ! C.tesi 07 Ocak 2012, 17:29 | |
| Cok sacma, bırısını once tanımalı sonra yorum yapmalılar .s | |
|