vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Eski bir röpörtaj Salı 30 Ağus. 2011, 18:35 | |
| - İlk öpüşmen ne zamandı? JACKSON: 13 yaşındayken,benden 2 yaş büyük bir kızla çıkıyordum.Sinemadaydık,filmin hemen hemen 30 dakikasından sonra (Titanic) o ilk hamleyi yaptı.Çok utangaçtım ve herhalde ilk hamleyi asla yapamazdım,bu yüzden,aslında bu hayatımı kökten değiştirdi.İki yıl kadar çıkmaya devam ettik.Bu sıralarda evlendiğini duydum,bu yüzden adını söylemiyorum ama hala kalbimde çok özel bir yeri var. Eski Bir Röportaj ama olsun | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Eski bir röpörtaj Paz 04 Eyl. 2011, 10:17 | |
| ah yavruuum kıyamam kiii | |
|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Eski bir röpörtaj Ptsi 12 Eyl. 2011, 14:45 | |
| bu avril hastasıymış.güçlü ve kendine güvenen kadınlardan hoşlandığını söylüyor.öyle bir karım olmasını isterim diyor çünkü ikisindede aynı tutku olurmuş nerden bulduğumu hatırlamıyorum.o zamanlar bu bilgisayardan giremiyordum | |
|