Pekala. Babamın evine gitmek için hazırdım. O yüzden odamın ön kapısını açtım. Evin içinde bekleyen anneme bakmak için döndüm. Daha sonra, tekrar geri döndüm ve bir çift gördüm. Onlara baktım ve soluk soluğa kaldım. Onlar, Kristen Stewart ve Robert Pattinson'dı. Çığlık attım ve ağlayarak zeminin üzerine düştüm. Abim, alt kata koştu çünkü acı çektiğimi düşündü. Daha sonra o "Ne oldu?" der gibiydi ve ben "Aman tanrım! Robert! Kristen!" der gibiydim. Onlar etrafında döndü, hiçbir şey görmediler ve partiye yürüdüler. Abim baktı ve yüzünü buruşturdu.
"Onlarla tanışmak ister misin?" diye sordu.
"Evet, Aman Tanrım! Evet." hala ağlıyordum. Sonra o kamera ve Black Berry'in dedi ve onlarla tanıimak için benden aldı. Benim gözlerimden hala yaş akıyordu ve uzun lafın kısası onlarla tanıştım. Rob'la kucaklaştım ve neşelendirmek için söylendim ve Kristen, benden hiçbir zaman nefret etmeyeceğini söyledi. Çünkü abim eğer çenemi kapalı tutarsam benden nefret etmyeceklerini söyledi.
Sonra annem bana sinirlendi çünkü evde ağlamaya devam ettim. Bu yüzden kameramı bıraktım, Black Berry'mi aldım ve babam için bıraktım. Annem için geri aldığımda, Twietter fotoğrafları için birkaç yol bulacağım.
Ama, ondan bir saat kadr sonra hala gözlerimden yaş geliyordu. Atlatamadım, onlar çok tatlılardı.
Alıntıdır.
https://www.facebook.com/KristenStewartItaly