| breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Çarş. 14 Eyl. 2011, 14:39 | |
| linki atıyorum!bir zahmet çeviriciler çevirirse çok mutlu olurum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ayyy!bayıldım!izlemeden geçme!!! | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Perş. 15 Eyl. 2011, 13:07 | |
| Tüylerim ürperdi izlerken. Bayıldıııııım. Harikaydı. +tp Ay söyleyecek söz bulamadım şimdi Bu arada kitapta bella balayına giderken mavi bir takım giymiyor muydu? | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Perş. 15 Eyl. 2011, 14:10 | |
| evet.o tür şeyleri pek yansıtmamışlar bende farkettim | |
|
| |
| Konu: yeni fragmanın alt yazılısını yayınlıyım dedim:) Perş. 15 Eyl. 2011, 18:21 | |
| | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Perş. 15 Eyl. 2011, 19:13 | |
| Vidêo'yu göremiyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Perş. 15 Eyl. 2011, 19:17 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Cuma 16 Eyl. 2011, 14:40 | |
| paylaşımlarımı herkes okuo ama kimse oturup yorum yazamıyo.bense herkesin paylaşımlarına yorum atıyorum.tamam diğerlerini anladım röpörtajlar filan yayınlıyorum(yeni afişleride yayınladım bella edward jacob filan var) ama BD'nin fragmanı bu!!!!normalde böyle bir şeye 2 sayfa yorum olurdu!ayrıca bu dışında sitede başka benim yayınladığım altyazılısı var.herneyse gerek yok!baktığınız için tşkrler.
| |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! Cuma 16 Eyl. 2011, 20:37 | |
| aaamaaaaam Tanrıııııım süüüüüpeeeeeeeeer ölüyorum yha her izlediğimde böyle suratımda aptal bir gülümseme ve istemsiz bir çığlıkla ekrana bakakalıyorum +p tabii ki | |
|
| |
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! C.tesi 17 Eyl. 2011, 09:31 | |
| saol | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! C.tesi 17 Eyl. 2011, 10:50 | |
| vayy güzel olmuş fragman artık başka yayınlarlarsa izlemeyeceğim ben özelliği kaçmasın. + tp teşekkürler konuları birleştiriyorum teşekkürlerr | |
|
| |
| Konu: Geri: breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! C.tesi 17 Eyl. 2011, 11:22 | |
| bişey değil | |
|
| |
| breaking dawn'dan yeni fragman çıktı!!!!! | |
|