vamp_girl Moderatör Adayı
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: BD'nin +13 olacağı kesinleşti! Çarş. 21 Eyl. 2011, 14:23 | |
| Şafak Vakti +13 etiketiyle vizyona girecek !! ) Yehuuuuu Belki bazılarınız ya da hepiniz için bu pek de sürpriz olmadı ama Summit Entertainments’in resmi açıklamasına göre Bill Condon’ın yönettiği Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 de tıpkı bundan önceki üç film gibi Amerikan Sinema Birliği tarafından +13 etiketi aldı. Amerikan Sinema Birliği tarafından “rahatsız edici görüntüler, şiddet, cinsellik/çıplaklık ve bazı tematik unsurlar” içeren filmlere +13 etiketi veriliyor. Demek ki Stephenie Meyer’in tartışmaya açık olan sonuncu kitabını bir şekilde zararsız bulmuş olacaklar ki ölümcül bir R etiketiyle derecelendirmemişler. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Miss_CuLLeN Moderatör
Paylaşım Gücü : 362 Tür : Vampir Yaş : 24 Nerden : Edwardmın kalpinden:) Kayıt tarihi : 25/01/11 Lakap : çiçi kıs :)
| Konu: Geri: BD'nin +13 olacağı kesinleşti! Cuma 23 Eyl. 2011, 11:03 | |
| Güzeelll bende +18 olcağı için gidemicem diye üzülüyordum | |
|
Paylaşım Gücü : 316 Tür : Vampir Yaş : 73 Nerden : cullen'ların evinden Kayıt tarihi : 06/05/11 Lakap : vampgirl_deli kız
| Konu: Geri: BD'nin +13 olacağı kesinleşti! Cuma 23 Eyl. 2011, 12:42 | |
| bencede ayrıca +13 demek daha gerçekçi olacak demek | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: BD'nin +13 olacağı kesinleşti! Paz 25 Eyl. 2011, 18:13 | |
| yha bana kalırsa bir sürü sahne kesmişlerdir +13 alabilmek için o doğum sahnesindeki dehşeti olduğu gibi yansıtsalardı +18'i kucaklarlardı zaten hoş bunu en başından beri biliyorduk ama umutlarım köreldi bir an | |
|
| Konu: Geri: BD'nin +13 olacağı kesinleşti! Ptsi 26 Eyl. 2011, 10:43 | |
| doğum sahnesini istedikleri kadar kesebilirler,ben balayıyı merak ediyorum/sapıkça ama merak ) | |
|