| Nikki'nin İtirafları.. | |
|
+3RmySa_TwiLight Forever.EDWARD Catherine 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Nikki'nin İtirafları.. Çarş. 27 Ocak 2010, 12:01 | |
| Kristen ve rol arkadaşı Nikki Reed sette çok yakın arkadaşlık kurdular.Baksana şimdi de Nikki arkadaşının sırları açıklıyor.Vayyy!
KÖTÜ BİR BAŞLANGIÇ YAPTILAR "Kristen çok çekingen biriydi.Onunla ilk karşılaşmamda beni sevmediğini düşünmüştüm.O bana sadece "Selam!" demiş ve basıp gitmişti.Daha sonra bu olaydan bahsettiğinde bana sempatik bir tavırla 'Ahbap, ben sadece utangaç biriyim; çünkü ben gerçekte de 'Thirteen'deki (Nikki'nin ilk baş rolü) gibi biriyim' demişti."
MÜZİK ONLARI BİRLEŞTİRDİ "Kristen eski rock şarkıları dinleyerek büyümüş, ben ise hiphop ve rap dinleyerek... Farklı müzik zevklerimiz bizi birbirimize yakınlaştırdı.Çok eğleniyoruz.ODB (OI Dirty Bastard, Amerikalı bir rap'çi) veya Biggie'yle dans ediyoruz."
SABAHA KADAR FİLM İZLİYORLAR "Animasyon filmlerinin büyük bir hayranıyız.'Aslan Kral', 'fernGully', 'The Fox' ve 'The Hound'u her gece izliyoruz." kaynak:twilighttr.com | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| |
| |
RmySa_TwiLight New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 160 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Rümi$ =)
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 19 Şub. 2010, 18:30 | |
| önemsiz canım | |
|
| |
rosalieumay Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 8 Yaş : 112 Kayıt tarihi : 23/04/10 Lakap : rose
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 23 Nis. 2010, 11:32 | |
| | |
|
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 23 Nis. 2010, 11:38 | |
| vay be ben hiç olaya bu yönden bakmamıştım hepsinin gerçek hayatta birbirleriyle ilişkilerini düşünmüştüm ama nikki ve kris'i düşünmemiştim süperlermiş o zaman | |
|
| |
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 23 Nis. 2010, 11:39 | |
| AYY SEYHAN O İMZAYI NASI YAPTIN:DD??? | |
|
| |
seyhan Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 405 Nerden : nerdeysem ordan (. Kayıt tarihi : 12/03/10 Lakap : Taylorfan
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 23 Nis. 2010, 11:57 | |
| tatlım ben bilmiyorum nasıl yapıldığını banada biri yaptı bu da bana ait değil | |
|
| |
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. Cuma 23 Nis. 2010, 11:57 | |
| tmm canım sağol | |
|
| |
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| |
| |
bella_sel Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 16 Tür : Kurt Kız Nerden : Los Angeles Kayıt tarihi : 01/10/10 Lakap : Smiles
| Konu: Geri: Nikki'nin İtirafları.. C.tesi 09 Ekim 2010, 19:17 | |
| Gerçekten filmdekinin aksine çok iyi anlaşıyorlarmış. ama kris dıştan çok rahat gözüküyür. utangaç olduğunu düşünmemiştim
Paylaşım İçin Saol Canım | |
|
| |
| Nikki'nin İtirafları.. | |
|