Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Esme Cullen--Elizabeth Reaser 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Esme Cullen--Elizabeth Reaser 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Esme Cullen--Elizabeth Reaser

+4
Forever.EDWARD
Twilight110
000defnem000
KeLLan_mLs..
8 posters
YazarMesaj
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Paylaşım Gücü : 138

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Esme Cullen--Elizabeth Reaser Left_bar_bleue0/0Esme Cullen--Elizabeth Reaser Empty_bar_bleue  (0/0)

Esme Cullen--Elizabeth Reaser Empty
MesajKonu: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyCuma 18 Ara. 2009, 15:56

ESME CULLEN (ELIZABETH REASER )
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Genel-

* İsim: Esme Anne Platt Cullen (insanken ismi Esme Anne Platt Evenson)
* Doğum Tarihi: 1895
* Doğum Yeri: Columbus, Ohio
* Şu An Yaşadığı Yer: Forks, Washington
* Dönüşüm Tarihi: 1921
* Dönüştüren: Carlisle Cullen

Fiziksel Görünüş-

*Saç Rengi: Karamel (Alacakaranlık, sf. 322)
*Göz Rengi: Vampirken altın rengi
* Boy:1,63cm- 5′6″
* Diğer: Küçük, hafif kıvrımlı ve narin bir vücut yapısı vardır ve çok ince kaşlarıyla kalp şeklinde bir yüze sahiptir. (Alacakaranlık, sf. 322, Yeni Ay, sf. 31)

İlişkileri-

* Aile: Carlisle Cullen, Edward Cullen, Rosalie Hale, Alice Cullen, Emmet Cullen, Jasper Hale
* Ruh Eşi: Carlisle Cullen
* Arkadaşları: Isabella Swan
* Meslek: Cullen Ailesinin annesi

Kişilik/Karakter-

* Özel Yetenekler/Beceriler: Daima karşılık beklemeden tüm kalbiyle sevme gücüne sahiptir. (Alacakaranlık,sf. 307, sf. 327)
* Hobileri: Antika eşyaları ve tarihi mimari özelliği bulunan eski evleri yeniden düzenlemeyi sever.
* İlgileri: Çocukları her zaman çok sevmiştir (Alacakaranlık, sf. 21), ve tarihi objelere karşı inanılmaz derecede ilgilidir.
* Açıklama: Herkesin iyi bir yönü olduğuna inanır ve bu yönü ortaya çıkarmaya çalışır. Etrafındaki kişilerin içlerindeki yaşama sevincini ortaya çıkarmaya ve morallerini düzeltmeye yönlendirir.(Alacakaranlık, sf 368). Çok fazla enerjiye sahip olduğu için bu enerjisini hayat dolu kişiliğine yansıtmıştır. (Yeni Ay,sf. 26). Bella aileye girdiği zaman onu sıcacık karşılamış ve ailenin daimi üyesi olması için her zaman desteklemiştir.(Alacakaranlık, sf. 327,sf. 368).

Kişisel Tarihçe-

Esme Anne Platt 1895 yılında Columbus, Ohio’da doğdu. On altı yaşındayken ağaçtan düştü ve bacağını kırdı. Hiçbir zaman unutamayacağı Dr. Cullen tarafından tedavi edildi. O zamandan sonra tanıştığı hiçbir erkek hafızasındaki muhteşem doktorla boy ölçüşememiş ve kalbini çalmayı başaramamıştır.

Charles Evenson’ın da diğer erkeklerden hiçbir farkı olmamasına ve Esme ona aşık olmamamasına rağmen babasının isteğiyle onunla evlenmiştir. Babası onun bir ömür boyunca yalnız yaşayan bir öğretmen olarak batıya taşınma fikrini hiç beğenmemiş ve bu evliliği planlamıştır. Charles, her ne kadar dışarıdan normal bir erkek gibi görünse de, Esme saldırılarından nasibini almış, fakat sessiz kalmıştır. Charles İkinci Dünya Savaşı’na katılmış fakat 1919 da eve geri dönmüştür..

Charles’ın eve dönmesinden sonra Esme hamile kalmış ve bebeğini koruyabilmek için evinden ve evliliğinden kaçmıştır. Milwaukee’nin kuzeyinde yaşamış ve birçok kadın gibi savaş dulu gibi davranmıştır. Ashland’ın biraz dışında öğretmenlik yapmıştır. Oğlu doğduktan sonra bir enfeksiyondan ölmüş ve Esme ciddi bir depresyona girmiştir. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını anlayınca kayalıklardan aşağıya atlayarak intihar etmiştir. Çok zor bir şekilde kurtarılmış, fakat yaşamından umut kesilince Ashland’daki hastanenin morguna kaldırılmıştır..

Dr. Cullen orada çalıştığı sırada onu görmüş ve daha genç bir kızken Columbus’da tedavi ettiği hastasını hemen tanımıştır. Hemen onu vampire dönüştürmüş ve ilişkileri o andan sonra büyük bir aşkla büyümeye devam etmiştir.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

ALINTIDIR.
000defnem000
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
000defnem000

Paylaşım Gücü : 4

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Esme Cullen--Elizabeth Reaser Left_bar_bleue0/0Esme Cullen--Elizabeth Reaser Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyC.tesi 19 Ara. 2009, 14:31

güzell Exclamation
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyC.tesi 19 Ara. 2009, 17:37

Teşekkür ederim :=))
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight110

Paylaşım Gücü : 627
Tür : Vampir
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyPerş. 24 Ara. 2009, 18:25

paylaşım için sao l=)
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyCuma 25 Ara. 2009, 17:38

Rica ederim =)
Forever.EDWARD
Site Kurucusu ve Yönetici
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyCuma 25 Ara. 2009, 19:28

ben seviyorum esmeyi
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyCuma 25 Ara. 2009, 20:45

Bende seviyorum çok şeker bir kadın Smile
Twilight110
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Twilight110

Paylaşım Gücü : 627
Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyC.tesi 26 Ara. 2009, 10:29

kim sevmiyor ki sadece esme deil bütün vampirleri =)=)=) cheers king
Ice Queen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
Ice Queen

Paylaşım Gücü : 34

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyC.tesi 09 Ocak 2010, 18:29

şekker ya ben seviyorum bu kadını =)
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyC.tesi 09 Ocak 2010, 18:30

Evet evet bende =)))
SeLiNn~(:*
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
SeLiNn~(:*

Paylaşım Gücü : 256

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyCuma 05 Mart 2010, 22:57

bende çok sewiorm kitaptaki karakterini:)

ama aslında esme kürtçe bi isimmiş Very Happy lol!
Forever.EDWARD
Forever.EDWARD

Paylaşım Gücü : 2234
Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyPaz 07 Mart 2010, 14:45

aa bak bunu bilmiyordum
http://www.mortemsymphony-rpg.com/
KeLLan_mLs..
New Moon | Aktif Hayran
New Moon | Aktif Hayran
KeLLan_mLs..

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyPaz 07 Mart 2010, 17:26

aa cidden bende bilmiyordum çok şaşırdım. gerçi bizim dilimizdede pek çok yabancı isim var bireylere verilen.
carlisle_cullen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
carlisle_cullen

Paylaşım Gücü : 24
Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptySalı 29 Haz. 2010, 14:50

yaaaa bişi sorcam esme carlisle 16 yaşında karşılatığı nerde yazıyo ki yaa ben o kudum kitapları hiç göremedim...bana söler misiniz onu yaaa? o kadar o kudum hiç göremedim.... ağla esmeyi bende seviyorum neden hem çok iyi çok sıcak hemde CARLİSLE'LIMLA EVLİ.... hıhı hıhı hıhı hıhı hıhı
ElizaReaser
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
ElizaReaser

Paylaşım Gücü : 3
Lakap : Petabeth / Carlesme / Esme / Eliza .. İstediğini söyle :D

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyPerş. 15 Tem. 2010, 09:31

Bende Carlisle'ı seviyorum . Neden? Esme'ciğimlen evli Very Happy sevgi
Zaten ben Carlisle-Esme ayrım yapmıyorum ya ben direk Petabeth hastasıyım .. Bendensin hıhı

Kitapların hiçbirinde yazmıyo ama sanırım diyorum bak, seni yanıltmış olmym, sanırım Steph'n resmi sitesinde falan yayınlanmıştır ondan öyledir. Ama olsun ya .. Her ne kadar kitapta yazmasada biliyorum geçmişini . O bana yeteeer Very Happy kalp
carlisle_cullen
Twilight | Yeni üye
Twilight | Yeni üye
carlisle_cullen

Paylaşım Gücü : 24
Lakap : CARLİSLE HASTASI.:D

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:

MesajKonu: Geri: Esme Cullen--Elizabeth Reaser   Esme Cullen--Elizabeth Reaser EmptyÇarş. 28 Tem. 2010, 18:36

doğru bak o konuda haklısın Laughing ama genede kitaptada bi okuyaydık muhteşem olurdu... hıhı sevgi kalp

Esme Cullen--Elizabeth Reaser
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Elizabeth Reaser düğün sahnesini anlattı
» Elizabeth Reaser mtv röpörtajı
» Elizabeth Reaser biyografisi
» Yeni Röportaj - Elizabeth Reaser
» Elizabeth Reaser Mektup Adresi