| Twilight'ı sevmek için 8 neden | |
|
+3Twilight110 darkangel ashleylover 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ashleylover New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 158 Yaş : 32 Nerden : Güzel Bi Yerden Kayıt tarihi : 19/01/10
| Konu: Twilight'ı sevmek için 8 neden C.tesi 30 Ocak 2010, 20:52 | |
| Bella: Filmi sevme nedenlerimizin başında Bela. Yani Kristen Stewart geliyor. Güzel, alımlı ve aşık olduğu kişinin vampir olduğunu öğrenmesi umurunda değil. Yani aşkı için her şeye var.
Edward: O normalde karşıla¬mayabileceğimiz her erkekten farklı. Normal bir erkek "Seni seviyorum bebe-ğim" gibi laflar ederken o, "Artık benim hayatım sensin" diyor. Vay be!
Aşka aşık Olmak hali: Genel¬de aşk temalı filmler izlediğimizde hepimizden "ayyy", "ne romantiiik" gibi yaya yaya söylediğimiz cümleler çıkar Hatta zaman zaman başkalarıyla bu yo¬rumlarından dolayı dalga geçeriz. Ama işin aslı şudur ki herkes aşka aşık. Bu yüzdendir ki "Twilight" bizi bizden aldı.
İmkansızlık: İmkansızlık çünkü vampir diye bir şey yok gerçek ha¬yatta (ama Edward gerçek o ayrı) ve bu ütopik durum hepimize cazip geliyor.
Kendimizi bulmak: Film¬de herkes kendini birinin yerine koyabilir ama en çok da bu duruma uyan Bella'dır. Gerek aşk. gerekse okul hayatı. Normal hayatlarımızdan hiçbir farkı olmayan, birçok kişinin kendini bulabileceği bir durum.
Yalınlık: Kitap son derece yalın bir dille yazılmış, haliyle okunuşu da öyle oluyor. Hem bir çırpıda oku-nabiliyor hem de keyifle. Ve inanılmaz derece de insanı içine alıyor. Keza film de öyle.
Doğa üstü güçler: Kız, erkek fark etmez birçok insan aksiyon içerikli filmlerden de kendini alamaz. Eminim hepinizin "Ah şu X gibi uçsam/hoplasam/zıplasam" dediği olmuştur. Edward gibi koşmak. Emmett gibi güçlü olmak. Alice gibi geleceği görmek ve daha da fazlasını hep isteriz. İşte bu kitapta da filmde de aynı etki söz konusu.
Özenle seçilen oyuncu kadrosu: Bu oyunculukları için geçerli değil belki de çünkü çok iyi oldukları söylenemez ama hepsinin bir albenisi olduğu bir gerçek. Sanki onlar gerçekten de vampir!
| |
|
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden C.tesi 30 Ocak 2010, 22:58 | |
| Edward: O normalde karşıla¬mayabileceğimiz her erkekten farklı. Normal bir erkek "Seni seviyorum bebe-ğim" gibi laflar ederken o, "Artık benim hayatım sensin" diyor. Vay be!
hayatımsın dediğinde bitmiştim..günümüzde böyle romantik erkek nerdeeee...sağol canım +puan | |
|
| |
| |
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Ptsi 01 Şub. 2010, 09:14 | |
| paylaşım için teşekkrüler=) | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| |
| |
seher New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 129 Yaş : 33 Nerden : alacakaranlıktan Kayıt tarihi : 01/02/10 Lakap : seher
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Ptsi 01 Şub. 2010, 22:16 | |
| edward gerçekten 1918 de kalmış . keşke 1918 lerde yaşasaydım demekten kendimi alamıyorum. stephenie meyer harika bir rüya görmüş gerçekten. paylaşım için teşekkürler + puan ) | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Ptsi 01 Şub. 2010, 22:30 | |
| arka arkaya mesaj atmak yasak canım flood yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Ptsi 01 Şub. 2010, 22:38 | |
| | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Salı 02 Şub. 2010, 09:23 | |
| paylaşım için sağol canım | |
|
| |
CuLLens-qirl Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 50 Yaş : 28 Nerden : Mars xD Kayıt tarihi : 27/04/10 Lakap : Ceycey ve Cerey.
| Konu: Geri: Twilight'ı sevmek için 8 neden Çarş. 28 Nis. 2010, 14:45 | |
| TeşekkürLer Gerçektende güzeL nedenLer | |
|
| |
| Twilight'ı sevmek için 8 neden | |
|