| Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Paz 31 Ocak 2010, 20:34 | |
| BenzerLikler
1. Aşık oluyolar hemde bi insana ( Edward * Mick * Josef ) 2.Gümüş takı takıyolar 3. İkisinin de sonu ''light'' ile bitiyor 4.İnanılmaz derece de yakışıklı , çekici ve güzeldirler 5.Asla insanlara zarar vermiyolar 6. Gözleri değişiyor 7.Güneş ışığı onlar için zararlı 8.Kimliklerini büyük bir özenle saklıyorlar 9. Evleri gayet büyük ve güvenlikli 10. Koku alma ve duyma duyuları çok gelişmiş 11. Çok güçlüler.. 12. Ateş sayesinde ölürler
Farklılıklar
1.Yaşamak için illaha soğuk bir yere gerek yoktur ( moonlight ) 2.Dönüştürülen vampiri dönüştüren kişi mutlaka eğitmelidir 3. İnsan olmanın bir çaresi yoktur ( Twilight ) 4. Dişleri çıkmaz ( Twilight ) 5.İnsan kanı içer ( moonlight ) hayvan kanı içer ( twilight ) 5.Göz renklerinin avlanırken değişmesi gibi bir durum söz konusu değildir ( Moonlight ) 6. Aileleri yoktur, arkadaşları vardır ( moonlight ) ( Mick & Josef ) 7.Zehir vücutlarına girdikten hemen sonra vampire dönüşmezler bu süre uzun ve acılı bir süreçtir ( Twilight ) 8.Soğuk bir ortamda uyuyabilirler (moonlıght ) 9. Hiç uyumazlar ( twilight ) 10.İnsan kanının tadını bir kez aldıklarında durmaları çok zordur ( Twilight )
kaynak:twilightturkiye.com | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Paz 31 Ocak 2010, 20:45 | |
| bende çok merak ettim | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Ptsi 01 Şub. 2010, 09:13 | |
| | |
|
| |
ashleylover New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 158 Yaş : 32 Nerden : Güzel Bi Yerden Kayıt tarihi : 19/01/10
| |
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Ptsi 01 Şub. 2010, 11:45 | |
| benzerlikllerde birşey dikkatimi çekti günneş ışığı cullen lere zarar vermez sadece parlıyorlar twilight vampirleri bu arada moon lightı izledim ben pek sarmadı o dizi beni neden bilmem paylaşım için sağol gizemcim | |
|
| |
| |
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Ptsi 01 Şub. 2010, 11:52 | |
| hımm anladım canım ama kabul ediyorum başroldeki yakışıklı süperdi | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Ptsi 01 Şub. 2010, 12:03 | |
| evet o kesinlikle süperdi | |
|
| |
darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Çarş. 03 Şub. 2010, 19:15 | |
| moonlight iyi bi diziiydi ama 1.sezonda bitirdiler twilight kadar tutmadı..ama hiçbiri edward'ın yerini tutumuyo hiç biri....(moonlight true blood) | |
|
| |
| |
| |
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları Paz 11 Tem. 2010, 17:56 | |
| Paylasım için tesekkürler en kısa zamanda izlicem moonlight ı +1 | |
|
| |
| Twilight - Moonlight Benzerlik ve Farklılıkları | |
|