Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Facinelli Dakota Taraftarı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Facinelli Dakota Taraftarı 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Facinelli Dakota Taraftarı

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Facinelli Dakota Taraftarı Left_bar_bleue0/0Facinelli Dakota Taraftarı Empty_bar_bleue  (0/0)

Facinelli Dakota Taraftarı Empty
MesajKonu: Facinelli Dakota Taraftarı   Facinelli Dakota Taraftarı EmptyPaz 31 Ocak 2010, 21:34

Facinelli Yeni Ay için Fanning Taraftarı

(27 Ocak)-Alacakaranlıkta Dr.Carlisle Cullen'ı oynayan Peter Facinelli Yeni Ay hakkında çıkan söylentileri doğrulamasada, o, Dakota Fanning'in vampir Jane rolünü oynayabileceği için heyecanlı." O olağanüstü bir oyuncu...[Jane rolü için] mükkemmel olacak." Facinelli sadece PopEater'a konuştu.

"Ben daima onun 12 yaşında bir kız olduğunu düşünmüşümdür ama o daha büyükmüş galiba.Şimdi 16'dır galiba?"diye şaka yapıyor.

Fanning Şubat'ta 15 oluyor,Yeni Ay'da Robert Pattinson'a karşı kanemici Jane rolünde oynaması hakkında konuştu. Jane'nin tasviri minyon tipli bir şarısınla beraber "Melek yüzlü ve kızmızı gözlü bir Botticelli"dir.

Söylentilere göre,Fanning seçmelere katılmamış,rol ona teklif edilmiş.Fanicelli,onun harika bir iş çıkaracağına ve filme yeni birşeyler katacağına inanıyor.

"Harika insanlarla çalıştığım için şanslıyım.[Alacakaranlık] oyuncular gerçekten çok iyi.Bir aile gibiyiz."diyor Facineli."[Film esnasında] Ben baba figürünü role taşıdım ve onların hepsi çocuğumdu.Onları seviyorum."diye ekledi.

Facinelli Yeni Ay'ın çekimlerine Mart'ta başlanacağı için çok heyecanlı olduğunu söylüyor.
Son senaryoyu görmemesine rağmen bir sahne için çok heyecanlı."Dr.Cullen'ın Bella'nın koluna dikiş attığı ve güzel bir sohbet ettiği sahneyi...Bence o, kitapta önemli bir sahne."diyor.

kaynak:twılıghtfantr

Facinelli Dakota Taraftarı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» .......Dakota ..........
» Dakota Fanning Q&A
» kris&dakota
» LAX Havaalaninda Dakota
» Dakota'nın kardeşi