Facinelli Yeni Ay için Fanning Taraftarı
(27 Ocak)-Alacakaranlıkta Dr.Carlisle Cullen'ı oynayan Peter Facinelli Yeni Ay hakkında çıkan söylentileri doğrulamasada, o, Dakota Fanning'in vampir Jane rolünü oynayabileceği için heyecanlı." O olağanüstü bir oyuncu...[Jane rolü için] mükkemmel olacak." Facinelli sadece PopEater'a konuştu.
"Ben daima onun 12 yaşında bir kız olduğunu düşünmüşümdür ama o daha büyükmüş galiba.Şimdi 16'dır galiba?"diye şaka yapıyor.
Fanning Şubat'ta 15 oluyor,Yeni Ay'da Robert Pattinson'a karşı kanemici Jane rolünde oynaması hakkında konuştu. Jane'nin tasviri minyon tipli bir şarısınla beraber "Melek yüzlü ve kızmızı gözlü bir Botticelli"dir.
Söylentilere göre,Fanning seçmelere katılmamış,rol ona teklif edilmiş.Fanicelli,onun harika bir iş çıkaracağına ve filme yeni birşeyler katacağına inanıyor.
"Harika insanlarla çalıştığım için şanslıyım.[Alacakaranlık] oyuncular gerçekten çok iyi.Bir aile gibiyiz."diyor Facineli."[Film esnasında] Ben baba figürünü role taşıdım ve onların hepsi çocuğumdu.Onları seviyorum."diye ekledi.
Facinelli Yeni Ay'ın çekimlerine Mart'ta başlanacağı için çok heyecanlı olduğunu söylüyor.
Son senaryoyu görmemesine rağmen bir sahne için çok heyecanlı."Dr.Cullen'ın Bella'nın koluna dikiş attığı ve güzel bir sohbet ettiği sahneyi...Bence o, kitapta önemli bir sahne."diyor.
kaynak:twılıghtfantr