Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor

YazarMesaj
Catherine
Yönetici
Yönetici
Catherine

Paylaşım Gücü : 2156
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor Left_bar_bleue0/0Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor Empty_bar_bleue  (0/0)

Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor Empty
MesajKonu: Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor   Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor EmptyPaz 31 Ocak 2010, 21:39

peter facinelli ve jennie garth için bu aylarda doğum günü sezonu açıldı. geçtiğimiz haftalarda peter 36. yaş gününü kutlamıştı. Küçük kızları lola ise bu pazar 7 yaşına girdi. jennie 1996'da evlendiği bu adamın harika bir baba olduğunu söylüyor.

"çok sahiplenici ,futbol maçları yada spor müsabakalarını izlemez ,bira içmez. O bakımdan bir adam gibi adam değil. kulağa kötü gelmesin.ama ben şanslıyım ,içmediği veya diğer şeyleri yapmadığı için çok şanslıyım... yani heh o ender bulunur... çok ama çok şanslıyım. "

peter ise bize eşinden öğrendiği en önemli şeyin sabır olduğunu söylüyor.

"kadınlarla dolu bir evdeyim . kadınlarla dolu bir evde bulunmak demek -3 kızım var- çok fazla sabra ihtiyacınız olması demektir sanırım. belkide benim hayattan aldığım ders bu -sabırlı olmayı öğrenmek.

bazen bu çok fazla geliyor ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor.

"jennie "bazen harley 'nin hızlandığını duyarsınız (peterın motoru var) ve bir gün için yeteri kadar ostrojen aldığını ve evden uzaklaşması gerektiğini anlıyorum .
evimde çok fazla hormonsal işler dönüyor şuanda " diyor ve ekliyor "hergün bir erkek çocuk istiyorum. evet öyle. onları seviyorum. çok talihliyiz ve şansımı zorlamakta istemiyorum.
3 tane sağlıklı ,harika çocuğum var ,hemde şanslıyım diye düşünüyorsunuz. daha fazlasına sahip olmaya korkardım . ama riski göze alabilirdim. bir erkek çocuk istiyorum"

güçlü çiftimiz kızlar uyanmadan banyo yapmak için birbirlerine zaman yaratabiliyorlar.

"peter banyo yapmaya bayılır. ben ise hiç sevmem. korkunç hissediyorum .çünkü o suyu soğuk sever ve ben sıcak severim. bu yürümüyor. ona banyoya tv koymak istediğimi söyledim ve o bana kızdı.
hayır ,bu banyodaki bizim zamanımız "der gibiydi. bende "evet ama sen konuşurken ben nurse jackie'yi izleyebilirim"der gbiydim

kaynak:celebuzz

Peter ve eşi jennie erkek çocuk hasreti çekiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Peter Facinelli ve Jennie Garth Çiftinin Düğünü
» Nikki Kellan Elizabeth ve Peter Çocuk Hastanesinde
» Kristen Stewart, Robert’a hareket çekiyor!
» Kristen Stewart, Robert'a hareket çekiyor
» zeki çocuk xD