Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sadakat - İnci Aral 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Aileye Hoşgeldiniz
Twilight Efsanesiyle ilgili herşey burada

Sadakat - İnci Aral 212
Giriş yapın yada Üye olun
Böylece resimleri, Videoları ve linkleri görebilirsiniz.
Twilightfan_ TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilightfan_ TR

Alacakaranlık Efsanesi İle İlgili Herşey. Filmler, kitaplar, oyuncular hakkında en güncel konular ve çok daha fazlası...

AnasayfaHoşgeldinizAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sadakat - İnci Aral

2 posters
YazarMesaj
darkangel
Süper Moderatör
Süper Moderatör
darkangel

Paylaşım Gücü : 408
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Sadakat - İnci Aral Left_bar_bleue0/0Sadakat - İnci Aral Empty_bar_bleue  (0/0)

Sadakat - İnci Aral Empty
MesajKonu: Sadakat - İnci Aral   Sadakat - İnci Aral EmptyCuma 05 Şub. 2010, 22:04

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İhanetin en uğursuzunu yaşayan Azra, tutkuyla bağlandığı, saplantılı hatta bencilce bir aşkla sevdiği Ferda ve ihanet nesnesi üçüncü kişi. Bir aşk-nefret ikilemi içinde, üçlü bir ilişkinin girdabında savrulan insanlar; çözümsüzlüğün, ikiyüzlülüğün, aşka tutsaklığın yakıcı çemberine kıstırılmış üç kişi. Yaşamın kıyısında çözümsüz kalan Azra, her şey bittiğinde belleğinin ışığında şimdiyle geçmiş arasında gidip gelir ve dehşet verici bir sonla biten hikâyesini sayfalara döker. Yaşamla ölümün kesişme noktasından geçmişe bakarken ihanetin mi sadakatin mi zor olduğunu sorgulatır okura. Günümüz ilişkilerinin çıkmazlarını, yerleşik kuralların geçersizliğini, kadınla erkek arasındaki tutku bağlarını ustalıkla işleyen İnci Aral, modern zamanların aşkları üzerinde düşünmeye zorluyor hepimizi.

"Sesi olmayan bir ağzım olduğunu bilmiyordum. Sessizliğimin ne kadar yırtıcı olduğunu. Benim değildi o ses. Konuşan ben değildim. O yükselen alçalan, çözülen, fırıl fırıl dönen ve çıkış arayan haykırışlar benim olamazdı. Sözcükler yuvarlanıp yerlere düşüyordu ve ben nasıl olup da hep birlikte baş aşağı, aşağı, aşağı düştüğümüzü anlayamıyordum. Yeryüzünün neresinde bulunduğumu bilmiyordum. İçimi bulandıran nefretle kapıyı dövüyordum ve ellerimle boğmak, öldürmek istiyordum onları. Sadakatin yalnızca iyimserlik ve umuttan ibaret olduğunu böyle, kanatlarım ateşe tutularak öğrendim."

Yazar:İnci Aral

Sayfa Sayısı: 280
Dili: Türkçe
Yayınevi: Turkuvaz

D&r.com.tr
asd
Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
asd

Paylaşım Gücü : 180
Tür : Vampir

Kişi sayfası
Yönetimden Alınan Uyarı:
Sadakat - İnci Aral Left_bar_bleue0/0Sadakat - İnci Aral Empty_bar_bleue  (0/0)

Sadakat - İnci Aral Empty
MesajKonu: Geri: Sadakat - İnci Aral   Sadakat - İnci Aral EmptySalı 16 Şub. 2010, 16:31

sağol paylaşım için kuzum +puan kalp kalp

Sadakat - İnci Aral
1 sayfadaki 1 sayfası