Eski CK modeli Antonio Sabato Jr. kellan lutz ile konuştu. iki iç çamaşırı modeli CK deneyimlerini paylaştı.
"New york'a uçtum calvin ile görüşmek için ,ne yapacağımı tam olarak bilmiyordum. "diyor antonio "ofisine gittim ,oturduk ,bana bir kampanya yapabileceklerini düşündü ama önce iç çamaşırını giymeliydim. yani bana "mahsuru yoksa benim için onları denermisin?" dedi "
Antonio kellan'a "Sende böyle şeyler yapmak zorunda kaldınmı ? diye sordu "Biliyormusun ne ..evet yaptım.bana birkaç iç çamaşırı gönderdiler...ve onları denemek zorundaydım...resimleri onlara göndermek oldukça ilginçti "
Konu ünlü calvin Klein reklam panolarına geldiğinde kellan bunun herzaman onun bir hedefi olduğunu söyledi."
"Herzaman o panolarda olmak istedim ve bu komik ,kate moss'un poz verdiği zamanı hatırlıyorum ve o harika görünüyordu.reklamlar çok seksiydi,ve çok tahrik ediciydi. Ve kendi yüzümü oraya ekletmek çok havalı olacak."
antonio kellan'a twilight sırları hakkında birşeyler soruyor." hiç açıklayabileceğin twilight sırrı varmı? çünkü çocuklarım filmlere bayılıyor bende öyle"
"harika bir film " diyor kellan eclipse için ""demek istediğim bu bir erkek filmi ,erkek canlısı aksiyonla dolu bir film. Bence çıktığı zaman trailer'a bayılacaklar, ve bu yepyeni bir tür aksiyon,karanlık ve sinirli filmden hoşlanacaklar"
peki eclipse'de ki yardımcı oyuncuları kellan'ın bu yeni çıkışı hakkında ne diyor .kellan en çok peter facinelli'nin onunla alay ettiğini söylüyor.
"geçen akşam onunla takıldım. benim resmimi elde etmek için pirzolalarımı avliyordu
kaynak:et
kaynak,:twilightfantr.com