mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Florence&The Machine Eclipse’in Anlamını Ortaya Çıkardı Çarş. 10 Kas. 2010, 20:45 | |
| Florence & The Machine, Eclipse’in Anlamını Ortaya Çıkardı: Heavy In Your Arms Şarkısı Florence & The Machine’in Florence Welsh’i PopDash’a Eclipse’in film müziklerinde yer alan şarkıları Heavy In Your Arms’ın arkasındaki anlamı anlattı. “Zannediyorum ki ‘Heavy In Your Arms’ aşkın ağırlığı ve bazen de iki kişiye birden yükleyebileceği ağır yük ile ilgili.” “Twilight serisinde bunun güçlü bir tema olduğunu hissettim – biri kurtarılıyor mu ya da onlar cezaya mı çarptırılmış ve bu aşkın sizi aşağılara çekmesi mi?” Şarkının kaydedilmesini konuşurken ekledi, “Şarkıyı pek çok karşıt vokal çeşitleri ve büyük hip hop piyano kullanarak kaydettim. Benim pek çok şarkım gibi, öncelikli olarak 90lı yılların hip hop tarzı ve gospel korolarından esinlenildi.” Ek Bilgi: gospel: Kilisedeki törenler esnasında org ya da piyano eşliğinde, genellikle bir kadın vokalin söylediği doğaçlamalar. Kaynak:Facebook | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| Konu: Geri: Florence&The Machine Eclipse’in Anlamını Ortaya Çıkardı Perş. 11 Kas. 2010, 19:55 | |
| | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Florence&The Machine Eclipse’in Anlamını Ortaya Çıkardı Cuma 12 Kas. 2010, 19:27 | |
| - yonc@ demiş ki:
- Hmm..
Öylemiymişş?
sanırım | |
|
FairytaLe* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 109 Tür : Vampir Yaş : 27 Kayıt tarihi : 20/10/10
| Konu: Geri: Florence&The Machine Eclipse’in Anlamını Ortaya Çıkardı C.tesi 20 Kas. 2010, 16:19 | |
| Hmmm . | |
|