Şubat 2010: Herkesin sevgilisi Taylor Lautner
12 Şubat’ta “Sevgililer Günü” filmi ile karşımızda olacak Taylor Lautner, romantik, eğlenceli ve üstelik artık çok zengin bir yakışıklı!
Herkesin sevgilisi Taylor Lautner
“Yeni Ay”ın gişe hasılatları kıran başarısından sonra serinin esas karakterlerinden biri olan Jacob Black’i canlandıran Taylor Lautner, Hollywood’un en çok aranan aktörlerinden biri haline geldi. Ama bu kadar göz önünde olmak ve popülarite beraberinde bazı dedikodular ve eleştiriler de getiriyor tabii ki! Bir kesim onun sadece güzel bir vücuda sahip olduğu ve yakışıklılığı sayesinde bu kadar popüler olduğunu iddia ediyor. Bu yaklaşım da Taylor’ı çok üzüyor. Filmdeki en genç oyuncu olmasının yanı sıra kitaptaki Jacob karakterine uygun bir tip haline gelebilmek için verdiği mücadele biraz göz ardı ediliyor. Çok ironik değil mi, rolü kapmak için harika bir vücuda sahip oldu, ama şimdi herkes oyunculuğundan çok onun harika fiziğinden bahsediyor! Ama Taylor, aksini ispat etmek için hiç boş durmuyor! Tüm dünyayla birlikte ülkemizde de 12 Şubat 2010’da vizyona girecek bir romantik komedide boy gösteriyor. Üstelik film yıldızlar geçidi gibi! Julia Roberts, Jessica Alba, Anne Hathaway ve Ashton Kutcher da “Sevgililer Günü” filminin diğer oyuncuları!
Nasıl bir çocuktu?
Küçükken yerinde duramayan, süper pozitif, etrafa gülücükler saçan tatlı bir yaramazdı. Bak, kendini nasıl anlatıyor: “6 yaşımdayken atletizmle uğraşmaya başladım. Karatede üç dünya şampiyonluğu ödülüm var. Spor yapmayı her zaman çok sevdim, ama yine de ‘Alacakaranlık’ için bu birikimim yeterli olmadı. Pazılarımı daha da geliştirmem gerekti.”
Çok azimli!
“Alacakaranlık” kitabında çelimsiz bir çocuk olarak tasvir edilen Jacob, kurt adama dönüştükten sonra birden irileşiyor ve kaslı bir yakışıklıya dönüşüveriyor. Doğaüstü bir şekilde gelişme gösteren Jacob’a Taylor’ın da bir an önce yetişmesi gerekiyordu tabii. Bu yüzden “Yeni Ay” öncesinde deliler gibi spor yapan Taylor, tamı tamına 8,5 kilo aldı! İşte ortaya da bu kadar muhteşem bir şey çıktı!
Utandığı anlar
Tamam, vücudu çok güzel ve Taylor, film icabı bunu sergilemek zorunda kalıyor! Ama biliyor musun, tüm gözlerin çıplak vücudu üzerinde odaklanması Taylor’ın hiç hoşuna gitmiyor! “Birçok insanın tişörtsüz fotoğrafımı görmesi ve hakkımda yorumlar yapması çok garip bir his! Hatta biraz utanç verici” diyen Taylor, gün geçtikçe daha da utangaç bir yakışıklıya dönüşüyor galiba!
Nasıl kızlardan hoşlanıyor?
“Eğlenceli kızları seviyorum. Bir kızda aradığım en önemli özellik, benim yanımdayken rahat olabilmesi. Pek çok kız, yanımdayken tedirgin oluyor ve içlerindeki enerjiyi çıkarabilmek için ben uğraşmak zorunda kalıyorum. Benimle gülen, şakalaşan ve samimi olan bir kız beni tavlayabilir. Kendime dürüst bir kız arkadaş arıyorum. Tıpkı Alacakaranlık’taki Bella’nın karakterine sahip birine aşık olabilirdim” diyor Taylor!
10 parmağında 10 marifet!
Sportmen kişiliğinin yanında yakışıklımızın müziğe de büyük ilgisi var. Üstelik gizli bir müzik geçmişinden bahsedebiliriz. 2005 yılında rol aldığı “Shark Boy ve Lava Girl” filminde şarkı söyledi. 2006’da üç arkadaşıyla Nashville’de bir şarkı kaydetti. Ayrıca bir okul projesi için eski kız arkadaşı Sara Hicks’le birlikte “Apologize” isminde bir şarkı yaptı. Kendisi “Hiçbir zaman büyük bir şarkıcı olmak için iddialı olmadım” dese de bunu zaman gösterecek!
Gerginken ne yapar?
Pek çoğumuz gibi sinirli ve gergin olduğu anlarda Taylor da sürekli bacağını sallıyor. Üstelik bunun hiç farkına varmıyor. Oturduğu masa ve sandalye sallanmaya başlayınca, insanlar bunu Taylor’ın yaptığını anlıyor:) Taylor da bu alışkanlığı için “En kötü huyum” diyor.
Kankaları onu çok seviyor
“Twilight Saga: Tutulma”daki rol arkadaşları, Taylor’ın en güzel yönlerini anlatırsa…
• “Sık sık ‘Teşekkür ederim’ diyor. Anne ve babasından çok iyi aile terbiyesi almış çünkü
” (Chaske Spencer)
• “Dışarı eğlenmeye çıktığımız zaman ‘Size bir şov yapayım mı?’ diyor ve ayağındaki kocaman botlarla bize harika bir dans şov yapıyor. Dans etmeye bayılıyor.” (Justin Chon)
• “Çok güvenilir bir arkadaş, en zor anınızda hep yanınızdadır.” (Michael Welch)
• “Taylor, hakkında bilmediğiniz çok önemli bir şey var; o gerçekten çok iyi bir şarkıcı! Hiç sesini dinlediniz mi?” (BooBoo Stewart)
• “Yeni Ay’da Jacob çok suratsız bir karaktere dönüşüyor. Taylor ise çok sevimli bir tip, hep gülüyor. Buradan onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görebilirsiniz!” (Edi Gathegi)
kaynak:hey girl dergisi