Orange Rising Star Award Bafta da halkın oylaması ile verilen tek ödül.İngilterede böyle ezici bir desteğinin olması nasıl bir duygu?
Kristen:Gerçekten iyi hissettiriyor. Twilight gerçekten bir fenomen ve bu ona bir övgü.Ve aynı zamanda böylesine iyi bir neslin parçası olduğum için gurur duyuyorum.Biliyorsun gerçekten inanılmaz.Iyi bir ürün görmek güzel
-Diğer adaylardan en çok hayran olduğun kimdi?
Kristen:Oh adamım.Gerçekten oraya giremem. Jesse Eisenberg iyi bir arkadaşım ve Carey bu yıl beni büyüledi. A Prophet'i izledinmi bilmiyorum ama inanılmaz bir film.Yani bu yüzden hepimizin orada olması gerektiğini hissediyorum.
-Bu geceki kırmızı halı atmosferi nasıldı?
Kristen:Gerçekten şaşırdım. Sadece Twilight Galalarında çıkmaya alışkınım ve fanlar isimleri bağırıyor.Bu beklenen bir şeydir ama Bafta’da değil.Bu gerçeküstüydü ama aynı zamanda havalıydı.Bilirsin fanlar yerlerini daha iyi biliyorlar biraz daha sessizdiler falan..
-2010'da senin için yeni ne var?
Kristen:Bu sene çıkan üç filmim var. 'Welcome to Reillys',''Runaways 've' Twilight Eclipse '.Birde Breaking Dawn var çekimleri kasımda başlayacak ama ondan sonra işim yok .Henüz.
-Tatil zamanı o zaman?
Kristen:Evet.
Kaynak:thefeed.orange.