Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kellan Lutz,Emmett Cullen'ı Oynamayı Sevıyor Paz 28 Şub. 2010, 17:11 | |
| Kellan Lutz beyazperdenın en seksi vampirlerinden biriydi ve şimdi Calvin Klein iç giyim modellığıyle seksapeli hızla yükseldi. Twilight iri kıyımı yakın zamanda OK! Magazin'e neden ona hayatının rolunu veren ayrıcalığı sevdığını anlattı ve Twilight efsanesının son kısmının ıkı ayrı bölüm olması fıkrınden bahsettı.
Kellan OK! Magazin'e,Breaking Dawn'ın ıkı ayrı hasılat rekoruna ayrılmasıyla ılgılı "Gerçekten bunu yapabıleceğımızı umuyorum" dedı. "Karakterım Emmett'ı olmayı ve bu ayrıcalığı sevıyorum"
Kellan'ın sette yetınemedığı şey neydi?
"Aktörlerı,prodüksiyon gruplarını,yönetmenlerı sevıyorum.. Devam eden projeleri olan bir işi sevmek çok güzel. Umarım Stephenie Meyer ayrıca rol alabıleceğımız bır kıtap daha yazar." Kaynak: okmagazıne | |
|
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: Kellan Lutz,Emmett Cullen'ı Oynamayı Sevıyor Ptsi 01 Mart 2010, 11:21 | |
| bencede emmeti oynamak bir ayrıcalık rolune çok yakışıyor sağol canım | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Kellan Lutz,Emmett Cullen'ı Oynamayı Sevıyor Ptsi 01 Mart 2010, 17:48 | |
| ne demek kuzum | |
|
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Kellan Lutz,Emmett Cullen'ı Oynamayı Sevıyor Ptsi 09 Ağus. 2010, 13:26 | |
| kesinlikle kellan emmett rolü için yaratılmış +1 | |
|