Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Kellan Lutz: O Bir Spor Delisi Cuma 01 Ekim 2010, 19:13 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight filmlerinde Emmet Cullen'ı canlandıran 25 yaşındaki yıldız ünlü bir spor delisi. Bazı insanlar rahatlamayı severler ve boş zamanlarında televizyon izlerler, Lutz ise boş zamanlarında : " Kaykay , ağırlık kaldırıyorum, beyzbol , basketbol, hokey, , tenis, badminton oynuyorum, yüzüyorum, kayıyorum ve dans ediyorum" diyor. Kaslarıyla ünlü olan Lutz, Men's Health'in Best Summer Bodies listesinde zirvede - Lutz diğer kas yığınları Matthew McConaughey, Twilight'dan rol arkadaşı Taylor Lautner , Zac Efron ve diğerlerini geçti. Kuzey Dakota'lı oyuncu nasıl iyi zaman geçireceğini iyi biliyor. Temmuz ayında kız arkadaşı oyuncu AnnaLynne McCord 23. doğumgününü kutladığı MGM Grand Hotel'de Wet Republic'de havuz başında parti verdi. Çift bütün bir öğleden sonrayı güneş ışınlarından faydalanarak ve bütün gün eğlenerek kutlamanın tadını çıkardı. Lutz çok yakın zamanda geri işe dönücek ve yeni Twilight filmlerinin çekimleri için sabırsızlanıyor. "Çekimlere Ekim ayında başlayacağız ve Nisan ayının sonlarına kadar sürecek." diyor. Serinin son filmi iki film olarak çekilecek, ve Edward ve Bella'nın kızı Renesmee'nin vahşi ve kanlı doğumunuda ekranlara taşıyacak. Kaynak: DailyMail Çeviren:*Elif* Kaynak:twilight türkiye | |
|
! яocKqiяL ! Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 611 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İstanBull... Kayıt tarihi : 04/09/10 Lakap : hanNibaL
| |