breaking dawn serinin en uzun kitabı ama robert pattinson filminin uzun bir filmmi olmalı yoksa ki parçaya mı bölünmeli buna aldırmıyor
"eğer bir senaryo yaparlarsa ..bu değişir.ilk'i nerde bitmiş ikincisi nerde başlamış bilemezdim. yani her iki yöndede yapılacak daha çok fiklm var ve insanlar bunları seviyor"
pattinson sadece gelecek filmleri için değil eskide kalan filmler hakkında da konuştu . ona geçmişte ona teklif edilen ama yapmaktan korkup geri çevirdiği bir rol olup olmadığını sorduğumuzda pattinson oscar ödüllü film "there will be blood"'ın onun en büyük pişmalıklarındna biri olduğunu açıkladı .
"senaryoyu okuduğumu hatırlıyorum ve bunun gelmiş geçmiş en iyi senaryo olduğunu düşündüğümü.bunu sadece yapamadım.ve aynı zamanda bunun ardından çok öfkelendim .seçmelere gidecektim ama ben ,sadece bunu yapamam der gibiydim. "diyor ve gülüyor "aynı zamanda The Assassination of Jesse James [by the Coward Robert Ford ] bir diğeride buydu :onedne bu şeylerden tırstığımı bilmiyorum. asla aynı şeyi yapmazdım...
çeviri:paramore
kaynak:hitfix