[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]robertla kilitlenen dudakları emilie için ofiste sıradan bir günden ibaret.
"o çok tatlı bir adam" diyor emilie" hiçbirşey doğal olmayan yada garip hissettirmedi . bazen bu şeyler gariptir ama biz üstesinden çok iyi geldik
ve biz arkadaşız. yani herşey bu saygı çerçevesinde olduktan sonra dhaa kolay oluyor. bu işte sıradan bir güne dönüşüyor."
"new york'da çekim yapmak ise o kadar kolay değildi." pattinson paparazzileri ve fanları heryerde gibiydi." Delilik bu " diyor hatırlayarak" bazen zorlayıcı olmuştu.manhattan'daki insanlara göre çok ulaşılabilirdik"
"bu büyüleyici aslında,burada bu kadar .ok kadın olduğunu bilmiyordum...işinizi yapmaya çalışıyorsunuz denemelerde ve bütün o gözler yaptığınız herşeyi izliyor sanki" tamam,sadece odaklanmam gerek" der gibi.
"ve onların ilişkileri hakkındaki magazin sayfalarındaki spekülasyonlara dikkat etmemek lazım "bunu asla anlamadım. asla bunu yapmadım ve halada yapmıyorum... bu rol yapmak. insanların bunu anlaması gerektiğini hissediyorum"
uyarılmadım demeyin bu film çok ağlak
"Eğer ağlamazsanız sizde bir sorun var demektir"
kaynak:eonline