Altın Kızlardan tanıdığımız Betty White, Robert Pattinson’un kendisine yaptığı aşk itirafının sadece eğlenmek için olduğunu söylüyor.
Twilight yıldızı Salı günü “The View”a katıldı ve orada eski komedi yıldızına olan vurgunluğunu ifade etti.
“Muhtemelen Betty White Amerika’daki en seksi kadınlardan birisi.” İfadesiz tutmaya çalıştığı yüz ifadesi ile devam ediyor. “O çok enerjik ve bu gerçekten seksi. Sanırım ne kadar yaşlı o kadar iyi”
Ve Salı gecesi “İşte bu gerçekten komik bir cümle” diyen 88 yaşındaki aktris Access Hollywood’a tek cümle ile cevap verdi.
Bu itiraf ile ilgili Robert Pattinson birlikte olduğu iddia edilen ve Pazartesi gecesi New York’ta düzenlenen Remember Me premierine onunla beraber katılan Kristen Stewart’tan hiçbir açıklama gelmedi.
Ne var ki aklında Betty olan tek kişi Robert değil. Önceden AccessHollywood.com’da açıklandığı üzere facebook’ta çok büyük bir hayran kitlesi Betty’nin “Saturday Night Show’a katılması için efor harcıyorlar. Buna çok şaşıran ve hazırlıksız yakalanan Betty “Her şey o kadar ani oldu ki; nereden çıktığını bile anlayamadım. Ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum ve büyük bir şaşkınlıkla ben de izliyorum.”
Kaynak: eonline.com