darkangel Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 408 Tür : Vampir Yaş : 36 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 20/12/09
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Oscar'da şıklık yarışı.. Ptsi 08 Mart 2010, 14:06 | |
| Anna Kendrick & Miley Cyrus & Sarah Jessica Parker[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cameron Diaz & Kate Winslet & Sandra Bullock[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Charlize Theron & Zoe Saldana & Queen Latifah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jennifer Lopez & Diane Kruger & Merly Streep [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maggie Gyllenhaal & Mariah Carey & Rachel McAdams[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sigourney Weaver & Kristen Stewart & Penelope Cruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mo'Nique & Gabourey Sidibe[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]82.Oscar Odulleri dun gece duzenlenen torenle sahiplerini buldu. Odulleri silip-supurecegi dusunulen Avatar'in ise sadece 3 odul almasi beni hem $a$irtti, hem de sevindirdi. Sevindim cunku dijital oyunculuk degil yetenek kazandi. Benimde bu sayede Oscar'a olan inancim tazelendi. Avatar filmini ise cok begenmistim. Zaten begendigim kategorilerde de hak ettigi {en iyi goruntu ve gorsel efekt gibi} odulleri topladi. Gelelim gecenin elbiselerine.... Oscar Toreni'ne katilan oyuncularin giydigi elbiseleri renk tonlarina gore grupladim. Agirlikli olarak pudra, beyaz ve gri elbiselerin tercih edildigini gorebilirsiniz. Benim kirmizi hali favorilerim Miley Cyrus ve Queen Latifah'in secimleri oldu. Charlize Theron'un gogus kismindaki guller cok yakisiksiz! Zoe Saldana'nin elbisesinin dikisleri ise potluk yapmis. Kristen Stewart'ta keske boynuna bir kolye taksaymis. Daha devam ederim ama ben asil sizin yorumlarinizi duymak istiyorum. 2010 Oscar Gecesi elbiselerini nasil buldunuz? alıntı: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Oscar'da şıklık yarışı.. Ptsi 08 Mart 2010, 14:20 | |
| ben sandraya ve kristene bittim bir de kate winset çok güzeller ama annada hoş olmus bayıldım sağol esmam + puan | |
|
bell Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 9 Kayıt tarihi : 15/02/10
| Konu: Geri: Oscar'da şıklık yarışı.. Ptsi 08 Mart 2010, 16:02 | |
| Cameron Diaz ve Sandra Bullock un giysilerini çok beğendim... birde kate winslet ve kristen da çok güzel olmuşlar | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: Oscar'da şıklık yarışı.. Ptsi 08 Mart 2010, 18:12 | |
| vaaooovvv süperler kristen kate ve anna süperr kristen'e bittim sağol canım +1 | |
|
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| |