| gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper | |
|
+13ßellacullen sezer kurt rob~DesibeL ecemBlack SeLiNn~(:* Twilight110 yeşim zanbakçı Forever.EDWARD Jo Harvelle RmySa_TwiLight nisanur june derya 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Cuma 12 Mart 2010, 20:17 | |
| Kitap’tan Alıntı: Ölü, donmuş bir kalp kırılabilir miydi? Benimki kırılacak gibi hissediyordum. “Edward” dedi Bella. Kapalı gözlerine bakarak donakaldım. Uyanıp beni burada yakalamış mıydı? Uyuyor gibi gözüküyordu, yine de sesi çok berraktı. Sessizce içini çekti ve sonra huzursuzca döndü. Hala uyuyordu ve rüya görüyordu. “Edward” diye mırılandı yavaşça. Rüyasında beni görüyordu. Ölü, donmuş bir kalp tekrar atabilir miydi? Benimki atacak gibi hissediyordum. “Kal”diye içini çekti.”Gitme. Lütfen, gitme” Beni rüyasında görüyordu ve kabus bile değildi. Onunla kalmamı istiyordu. Beni saran duygulara isim vermek için uğraştım; ama onları anlatabilecek kadar güçlü kelimeler yoktu. Uzun bir süre, içlerinde boğuldum. Yüzeye çıktığımda, önceden olduğum adam değildim. Hayatım bitmeyen, değişmeyen bir geceydi. Her zaman, gereksinim olarak, benim için gece olmalıydı. O zaman şu anda,gecemin yarısında,güneşin doğuyorolması nasıl mümkün olabilirdi?süper olcak arkadaşlar bu kitap | |
|
| |
june Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 344 Yaş : 42 Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Cuma 12 Mart 2010, 20:20 | |
| kitap geceyarısı güneşi değilmiydi isminimi değiştirmiş çıkarsa süper olacağı kesin paylaşım için sağol canım | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Cuma 12 Mart 2010, 20:24 | |
| önemli değil ama ben öle biliyordum ismini o yüzden öle yazdım... mesajınız değiştirilmiştir. lütfen türkçe'ye dikkat edelim (june) | |
|
| |
nisanur Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 30 Nerden : amasya Kayıt tarihi : 13/03/10 Lakap : psiko
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 13 Mart 2010, 14:53 | |
| yaaa yayınlanırsan gerçekten çook güzel olucak dört gözle bekliyorum... | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 13 Mart 2010, 15:09 | |
| hepimiz bekliyoruz | |
|
| |
nisanur Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 3 Yaş : 30 Nerden : amasya Kayıt tarihi : 13/03/10 Lakap : psiko
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 13 Mart 2010, 15:12 | |
| beklenmeyecek gibi değil zaten... bu arada fan süperr ellerine sağlıkk:) tebrik ettim yani.. mesajınız değiştirlmiştir. lütfen türkçe'ye dikkat edelim (june) | |
|
| |
RmySa_TwiLight New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 160 Tür : İnsan Yaş : 29 Nerden : Kayseri Kayıt tarihi : 19/01/10 Lakap : Rümi$ =)
| |
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 13 Mart 2010, 16:16 | |
| umarım | |
|
| |
Jo Harvelle Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 27 Tür : Vampir Yaş : 35 Nerden : Lawrance, Kansas (: Kayıt tarihi : 08/03/10
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Ptsi 15 Mart 2010, 14:15 | |
| ilk 12 bölümü okudum ve süperdi.gerisi bir an önce gelse.. | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Salı 16 Mart 2010, 14:00 | |
| canım benim bildiğim o bölümler nete düştüğü için stephanie mayer yazmak istememiş zaten... ve sanırım değiştirmiş ama tam bilmiyorum..madem sen beğendin bizimlede paylaşırmısın bizde okuyalım mesajınız değiştirlmiştir. lütfen türkçe'ye dikkat edelim (june) | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Salı 16 Mart 2010, 14:33 | |
| - Pınar Melanie demiş ki:
- ilk 12 bölümü okudum ve süperdi.gerisi bir an önce gelse..
evet Geceyarısı güneşini kastediyordun. Yarım kalan kitap. Burada bütün bölümleri var | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Salı 16 Mart 2010, 14:34 | |
| nerde nerde.. ya o daha çıkmadı ama | |
|
| |
june Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Salı 16 Mart 2010, 18:05 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Salı 16 Mart 2010, 18:52 | |
| | |
|
| |
yeşim zanbakçı Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 24 Yaş : 43 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Çarş. 17 Mart 2010, 12:11 | |
| gerçekten çok güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim bir link verirseniz sevinirim okumayı isterdim | |
|
| |
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Çarş. 17 Mart 2010, 12:44 | |
| Bugün araştıracağım link olayını benim bilgisayarımdada var ama nereden indirdiğimi uunuttum fakat bulacağım arkadaşlar | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Cuma 02 Nis. 2010, 15:52 | |
| | |
|
| |
june Emekli Yönetici
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 03 Nis. 2010, 18:30 | |
| | |
|
| |
SeLiNn~(:* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 256 Yaş : 31 Nerden : BiLmEm..NeRdEn.. :D:D Kayıt tarihi : 16/02/10
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper C.tesi 03 Nis. 2010, 20:10 | |
| aslında bu amerika, ingiltere vb ülkelerde ingilizce olarak çıktı ama melesef çevirisi daha (hala) yapılamadı bu arada saol deryacım Çok sinirlendim de bi an asıl konuyu unuttum | |
|
| |
ecemBlack Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 14 Tür : Vampir Nerden : kendi dünyamdan :D Kayıt tarihi : 28/04/10 Lakap : mrs.lautner
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Perş. 13 Mayıs 2010, 14:07 | |
| ben bu kitabın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ama anlamadığım bir nokta var.neden hiçbir sitede,hiçbir yerde rising sun dan bahsedilmiyor?ben o kitabın da çıkmasını istiyorum ama kimse bu kitaptan konuşmuyor.haliyle bu da bana ilginç geliyor. | |
|
| |
rob~DesibeL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 31 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/06/10 Lakap : orjinallık
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Perş. 10 Haz. 2010, 13:01 | |
| edwardın düşünceleriiniii görmekk daha güzelll :D | |
|
| |
sezer kurt Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Yaş : 31 Nerden : hatay/iskenderun Kayıt tarihi : 07/04/10 Lakap : alacakaranlık serısını ve vampırlerle ılgılı seylerı sevdıgımden EDWARD BAZENDE VAMPIR DIYOLAR ara sırada SEZ SEZO RESSAM GIBI SEYLER
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Perş. 10 Haz. 2010, 19:29 | |
| bu kıtabı dort gozle beklıyorum bence MEYER alacakaranlık serısını 4 kıtapla sınırlandırmamalı daha devam etmelı serıı BU KITABIDA BEKLIYORUM | |
|
| |
rob~DesibeL Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 31 Yaş : 30 Kayıt tarihi : 07/06/10 Lakap : orjinallık
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Perş. 17 Haz. 2010, 20:33 | |
| - sezer kurt demiş ki:
- bu kıtabı dort gozle beklıyorum bence MEYER alacakaranlık serısını 4 kıtapla sınırlandırmamalı daha devam etmelı serıı BU KITABIDA BEKLIYORUM
sadc dudum bilmiom gerçk mi galiba :S dewamı olursa dewamnda reneesme ile jakobun aşkı olcak bella edward tarih olcak:S | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Cuma 18 Haz. 2010, 07:35 | |
| Doğru burda kalsın ya biz edward ve bella yı hatırlamakla kalalım. Eğer jacob ve renesmee olursa bu iş çok uzar bence edward ı daha değişik görebiliriz | |
|
| |
yourangel Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 83 Yaş : 37 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 09/06/10
| |
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Paz 20 Haz. 2010, 00:10 | |
| ya ben Rising Sun'ı bir yerlerde okumuştum ama pek ihtimal vermemiştim çünkü aşırı saçmaydı bana bir fan uydurması gbi gelmişti Midnightsun'ın da 12 bölümünü okumuştum ve tam da yerinde bitti deyip bir üzülmüştüm sonra bir yazacak bir yazmayacak kafam uçtu gidip yazarın sitesine bakayım dedim 28 Ağustos'a ait bir yazı vardı hala da o duruyor tabii ilk bölümü yayınlamış bir de ama bence yazıyor ve bu sefer kalem kağıt kullanıyor | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
renesmee_bella cullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 273 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 22/07/10 Lakap : beyaz cadı-vampir kız
| Konu: Geri: gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper Paz 25 Tem. 2010, 04:11 | |
| evet Geceyarısı güneşini kastediyordun. Yarım kalan kitap. Burada bütün bölümleri var
bölümler nerde var? | |
|
| |
| gece yarısı güneşi kitabından alıntı...süper | |
|