| Geceyarısı güneşi netten indirmek için | |
|
+4dewil mrv rkn JacobHastası Forever.EDWARD 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 28 Mart 2010, 19:56 | |
| Arkadaşlar ben bölümleri paylaşmak istemedim. Emeğe Saygı açısından. Okumak isteyenler için netten indirebilecekleri link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]okumak için adobe reader programı yüklü olmalı ama genel anlamda herkeste vardır zaten Şahsi görüşüm : Ben okudum.Edward'an dinlemek hikayeyyi çok farklı bir etki yaratıyor bende o karaktere olan hayranlığım çok çok arttı. nasıl aşık olması ve buna rağmen kendi ondan uzak tutmaya çalışması süper ya inşallah yakında çıkar inşallah tüm seriyi ondan okuma firsatımız olur | |
|
| |
JacobHastası New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 296 Tür : Kurt Kız Yaş : 30 Nerden : La Push Kayıt tarihi : 09/07/10 Lakap : Jacob Manyağı
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için C.tesi 17 Tem. 2010, 12:53 | |
| ya bu kitabın filmi de çıkacak mı? | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Ptsi 19 Tem. 2010, 00:33 | |
| - JacobHastası demiş ki:
- ya bu kitabın filmi de çıkacak mı?
hayır canım henüz böyle bir şey yok kitabın tamamı bile piyasaya sürülmedi yazarımız bu ilk 12 bölüm internete düştükten sonra yazmaya (uzun bir)ara verdi kitap çıksın da filmi de çekilmesin kitabı da yeter keşke bir otursa şu bilgisayarının başına ve ful seriyi Edward'ın ağzından yazıverse | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| |
| |
MisSwan* Eclipse | Kıdemli Hayran
Paylaşım Gücü : 569 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : Diye Sorma Kayıt tarihi : 12/05/10 Lakap : Mbilgin@
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Ptsi 19 Tem. 2010, 15:01 | |
| Şarkılarıda belli yani Playlist'i var bende merak ediyorum çıkıcakmı diye çıkarsa Edward'ın gözünden izlemek büyük bir zevk olur gerçekten umarım çıkar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Ptsi 09 Ağus. 2010, 20:53 | |
| | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Ptsi 09 Ağus. 2010, 22:04 | |
| - Alexander DeLarge demiş ki:
- bu kitabın hepsi mi
hayır sadece ilk 12 bölüm Steph yzarken laptopu çalındı ve bölümler internete sızdı | |
|
| |
Alexander DeLarge New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 359 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : İzmir-narlıdere Kayıt tarihi : 20/01/10
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Ptsi 09 Ağus. 2010, 23:57 | |
| şimdi iyi ki çalınmış mı desem çok kötü mü desem bilemiyorum ama tabii hoş olmamış zaten korsan kitaplardan çekiyoduk bide bunlar çıktı yakında ünlü dediklerimizn bir kısmı (şarkıcı, yazar v.s. -oyuncuları kastedmiyorum -) parasızlıktan dilenciliğe başlayablir | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için C.tesi 04 Eyl. 2010, 10:38 | |
| ya ben ilk on iki bölümü okudum fakat gözüme bi çelişki takıldı bella biyoloji dersinde sınıfa geliyoya edward orda kendini zor tutuyo falan sonra sıranın altına eğilip bir nefes alıyo ya iyide vampirler nefes almazlarki | |
|
| |
| |
| |
RoberTaylor Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Forks :) Kayıt tarihi : 17/10/10 Lakap : mrs cullen
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 17 Ekim 2010, 13:50 | |
| arkadaşlar kitap zaten alacakarınlığı edward ağzından anlatıyor bu yüzden filmi zaten var | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 17 Ekim 2010, 14:22 | |
| hayır filmi ilk kitabı baz alınarak çekilmiş | |
|
| |
RoberTaylor Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 7 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Forks :) Kayıt tarihi : 17/10/10 Lakap : mrs cullen
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 17 Ekim 2010, 14:28 | |
| tmm bnde aynı şeyi söylütorum edward alacakaranlıkta yaşadığını anlatıyor | |
|
| |
dewil Süper Moderatör
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 17 Ekim 2010, 14:35 | |
| hayır bellanın bakış açısından yazılmış ilk kitap 5 .si edwardın ağzından yazılacak | |
|
| |
FairytaLe* New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 109 Tür : Vampir Yaş : 27 Kayıt tarihi : 20/10/10
| Konu: Geri: Geceyarısı güneşi netten indirmek için Paz 24 Ekim 2010, 09:47 | |
| Paylaşımın için çooook teşekkürrler . | |
|
| |
| Geceyarısı güneşi netten indirmek için | |
|