"bu garip .Bu filmi yaptım ve ekipteki insanları zar zor tanıdım çünkü karavanımdan çıkamıyordum
özellikle ilk ay. demek istediğim setteki hiçkimseyi tanımıyordum.bu çok garipti.aynı zamanda disiplin için oldukça iyi bir dersti çünkü siz tam anlamıyla bunu yapmak zorundasınız."bu insanlar uzaklaşıp gidene kadar performans sergilemeyeceğim" diyemiyorsunuz. diğer herhangi bir twilight filminden daha çok hararetliydi." diyor robert
Yönetmen alan coulter robert şöhretinin extra birkaç kat güvenliğe ihtiyacı olacağını biliyormuş.
"Rob tuvalete 14 bodyguar eşliğinde gittiği zaman gerçek güvenlik sorunlarımız olduğunu anladım.demek istediğim birşeyler bekledik ama aldığımız şey o değildi.Joe reidy harika bir yönetmen yardımcısı dicaprio,scorsese ve diğerleriyle çalışmış. o bile bunun şiddeti karşsında hayrete düştü. çok zordu .özellikle ilk birkaç gün,yaya yürümek zorunda olduğumuz zaman rob ve diğerleri yakın sahneleri sahnelemeye çalışırken kameralarla aynı sırada 30-50 adamımız vardı.bununla bile zar zor kontrol edebiliyorduk ,700-1000 tane genç kızın bahsini bile etmiyorum.
oyuncular için rol yapmak çok kolay değildi ve bizim içinde işimizi yapmak çok kolay olmadı."
Bu şiddetli güvenlik eforuna rağmen film ekibinden asistanlarda kalabalığı uzak tutmaya çalışmış " basitçe onları defedemiyorsunuz .Groupie'ler nerelerde çekim yapacağımızı bir şekilde öğreniyorlardı
ve biz biryerlere sabah 5 de varıyorduk ve orada ayakta bekleyen kızlar oluyordu rob'u karavanından çıkarken görmek için .bütün gün bunun için beklerlerdi"
Rob içinse şöhretin göz korkutucu dikkat dağıtıcı etkisiyle başetmeyi öğrendiğini söylüyor." bu sadece kapatmakla alakalı.demek istediğim başlarda çok problem yaşıyordum bununla çünkü çok çılgındı. washington square
park'ta çekim yapmaya başladığımız zaman bu kargaşayı tamamladı. Orada bir güvenlik görevlisinin beni paparazzilerle gitgide daha kızgın gördüğü bir an vardı ve bana dedi ki "içlerinden birini 40 kameranın önünde şuracıkta yumrukladığını düşün "ve bu öfkemi kırmak için yeterliydi. bu beni artık gerçekten rahatsız etmiyordu." şöhretin gürültülü kargaşasının hernasılsa performansından birşeyler eksilttiğini söylüyor robert.
"sizi biraz daha içinize kapanık hale getiriyor. demek istediğim....evet. bazı şeyleri deneyimleyemiyorsunuz. kendinizi rahat ettirmek için aptalca şeyler yapamıyorsunuz. yani bir bakımdan birşeyler götürüyor. ama aynı zamanda tyler'da kesin bir kalite var biraz sıkılmış ,duygularını bastırmakla alakalı,yani belki yardımı olmuştur"
pattinson pierce'in ona çok önemli bir ders verdiğini söylüyor (restorant hikayesini anlatmış geçiyorum ) Ve bundan sonrasında restorantta bulunmanın garip bir yönü kalmamıştı artık. sen artık bir çeşit ucube değilsin. ama elbette onun kocaman bir kendine güveni var.yani o bunu yapabilir. eğer ben yapsaydım muhtemelen bir kavga başlatacakmışım gibi falan görünürdüm yada ona benzer birşey. "
son olarak pattinson baş döndürücü şöhreti yüzünden sakin kalmaya çalıştığını söylüyor ve geldiği gibi çabucak gidebileceği konusunda da dikkatli olmaya.
"bence hepsi çok basit..demek istediğim kaç insanın halk önünde yargılandığına bak ve bence insanların büyük çoğunluğu bununla dövülüyor ,sürekli ortada görünen insanlar. yanş ne kadar az görünürsen o zaman iyi olacaksın demektir. kaliteli filmler çevirmeye giriştiğin sürece o zaman adın birşeylere asılı kalır anlamsız ünlülere nazaran. bu bir bakıma zor bir savaş, şöhretinden çok daha fazla çalışmak zorundasın .sanırım johnny depp bunu yaptı ,ve benim yapmak istediğim şeyde bu."
kaynak:newsOK