Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Lee MacDougall Rob ve Onun İçin Yazdığı Şarkısı "How To Be" Hakkında Konuştu Cuma 27 Ağus. 2010, 20:13 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Falling In Love" şarkısını kim yazdı? - Ben! * "Falling In Love" şarkısının itunes uyarlamasının sonunda gülen kim? - O benim arkadaşım Rob. Arka vokalleride o yapıyor.. * İnsanların "Falling in love for the last time" şarkısını Robert Pattinson'un yazıp bestelediğini düşünmesine dair yorumlarınız nedir? - O harika bir aşk hikayesi ve ben romantik hikayelere bayılırım. İnsanların birbirlerine bunun bir tür Rob&Kristen şarkısı olduğunu söylediklerini duydum. Buna bayıldım! Onlar hayranlarına günümüzün Romeo ve Juliet'ini temsil eden inanılmaz yetenekli iki insan. Hayranlar kahramanlarına inanmak istiyorlar. Biliyorum, çünkü bende ordaydım. Nasıl başladığını gördüm, Rob'la birlikte çok zaman geçiriyorduk ve ben "How To Be" şarkımı onun için yazdım. Dürüst olmak gerekirse insanların müziğimden zevk aldıkları sürece ve bana harika yorumlar verdikleri sürece ne dedikleri umurumda değil. Kaynak: Twilightish Çeviren:*Elif* Kaynak:Twilight Türkiye | |
|
dewil Süper Moderatör
Paylaşım Gücü : 2215 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 03/06/10 Lakap : MELEK
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Lee MacDougall Rob ve Onun İçin Yazdığı Şarkısı "How To Be" Hakkında Konuştu C.tesi 28 Ağus. 2010, 12:04 | |
| romeo&juliet olayına katılıyorum pi +1 | |
|