[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]LOS ANGELES, Calif. --
Robert Pattinson, oyunculuğunda ki en büyük etkilerden birinin ekranların efsanesi James Dean olduğunu söylüyor.
“Bence, James Dean, kesinlikle son 50 yılda, genç delikanlıları özellikle de aktörleri en çok etkileyen insanlardan biri oldu.” dedi MTV’ye.”Ondan çok etkilendiğimi söylemekten utanmıyorum.”
Robert’ın Emilie de Ravin’le rol aldığı en son filmi, “Remember Me”,bugün vizyona giriyor ve “The Twilight Saga” starı bu dram filmini çekerken vampir modundan çıkamamış.
“İnsanları bu filmde ısırdım” diye dalga geçiyor Robert. “Hayır,ısırmadım.Farklıydı.Sanki bir şeyleri atladığımı falan hissettim ama o kadar makyajın suratımda olmadığını hissetmek de rahatlatıcıydı.”
Robert ayrıca yetişkinlere yönelik film yapma şansından dolayı da keyif almış.
“ [‘Remember Me’] yi ilk Twilight filminden sonra okumuştum ve her zaman çok beğenmiştim.Hep aklımın bir köşesindeydi.Ve sonra ikinci ve üçüncü filmin arasında fırsat doğdu ki çok kısa bir zaman aralığıydı ancak belli tipte bir film yapabilrdiniz.” diye açıklıyor. “Okuduğum her küçük şeyi hatırlamaya çalışıyordum ve bu mükemmeldi.Ayrıca hazırlanmam için zaman falan gerektirmiyordu.Çok farklı bir filmdi.Tipik gençlere özgü film kategorisine uymuyordu ve oldukça gerçekçiydi.”
Robert ayrıca kendi gençlik yıllarınında tehlikelerle dolu olduğunu söylüyor.
“Gençken çoğu insan beni dövmüştü.Zaten kendi gözümde de her zaman kışkırtılmamış,salağın tekiydim” dedi.
Kaynak: Access Hollywood