Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert:hugh grant olmak oldukça zor! Paz 28 Mart 2010, 13:39 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Twilight yıldızı vampir dişlerini farklı ve daha yumuşak birşey ile saklayabilmey hayal ediyor ama henüz mükemmel birşey bulamamış "çok isterim, ama sürekli süprüntü şeyler oluyor ,demek istediğim kesinlikle yapardım ama gerçekte iyi bir romantik komedi senaryosu hiç okumadım ." diyor robert 29 martta gösterilecek olan GMTV ropörtajında Robert hugh grant gibi bir romantik komedi film kralı olmak için çok fazla rekabet olduğunu ifade ediyor. "bence bu benim için çok tipik bir kariyer seçimi ,dürüst olmam gerekirse. eğer büyük bir franchise film yaparanız ,özellikle ingiliz erkekleri için ,hugh grant parçası falan yapmaya çalışırsınız. ki bunun benim için iyi bir fikir olacağını sanmıyorum...çünkü genel olarak hugh grant olmak çok zor !!çeviri:paramore kaynak:gmtv kaynak:twilightfan-tr.com | |
|
ayLax New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 389 Yaş : 29 Nerden : Londra Kayıt tarihi : 08/01/10
| Konu: Geri: Robert:hugh grant olmak oldukça zor! Paz 28 Mart 2010, 15:24 | |
| romantik komedi çok iyi yada farklı olmadıkça sevebileceğim bi tür değil. | |
|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: Robert:hugh grant olmak oldukça zor! Ptsi 29 Mart 2010, 11:15 | |
| bende romantik komedileri, kaliteli olursa severim robert canım sen iyisin zaten şuankin de sağol kuzum | |
|