| gece evi serisi resimleri... | |
|
+3Catherine Forever.EDWARD derya 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: gece evi serisi resimleri... Ptsi 15 Mart 2010, 11:17 | |
|
En son derya tarafından Cuma 19 Mart 2010, 23:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Ptsi 15 Mart 2010, 12:11 | |
| gerçekten öyleler benim favorim stark canım ya ondan sonrada Afrodit ve damien. zoey onlardan sonra artık yenisi çıksın şu kitabın çok bekledik ya canım paylaşım için teşkkürler + 1 bu konuyu tanımın altına birleştireceğim akşam ama senden birşey isteyecektim. Hayran kuluplerinde geceevinini alanı var bu resimleri oradada paylaşırmısın | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Ptsi 15 Mart 2010, 13:20 | |
| arkadaşlar bişey daha buldum dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim(gece evi serisi ile igili...kalona)
Kalona önceden bir savaşcıydı...!!!! "...Kalona önceden bir savaşçıydı.kanatları da bembeyazdı.nyx'in savaşçısıydı.şu anda stark'ın zoeyin savaşçısı olması gibi ve ya darius...ama bi sorun vardı.kalona nyx'e aşıktı!..ama çok çok fazla seviyordu...ki nyx de erebusla birlikteydi.kalona bir gün bunu nyx'e söylediğinde nyx çok kızdı ve onu asla affetmeyeceğini söyledi.kalona da bu olayla kötü biri oldu.kadınlara karşı da düşman... | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... C.tesi 01 Mayıs 2010, 18:58 | |
| aaaa derya doğru olabilir ilginç ve gizemli teşekkürler hem resimler hemde bilgilendirme için +tp | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Perş. 17 Haz. 2010, 17:15 | |
| evet doğru Baştan Çıkarılmış adında olan kitapta Kalona Z ye geçmişini gösteriyo orda yazıyodu paylaşım için teşekkürler +p | |
|
| |
berna~ New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Cuma 06 Ağus. 2010, 21:59 | |
| bu seriyi okumayan herkese tavsiye ederim okumayan bin pişman. Sınıfta herkes başladı ben başladıktan sonra 8. kitabı bekliyorum ama pc cast ve kristen cast süper iş çıkarmışlar | |
|
| |
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Cuma 06 Ağus. 2010, 22:01 | |
| sitemizde var bekleriz | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Cuma 06 Ağus. 2010, 22:09 | |
| bakarım şimdi | |
|
| |
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... C.tesi 07 Ağus. 2010, 01:14 | |
| | |
|
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Paz 08 Ağus. 2010, 16:36 | |
| yha bana da bi arkim önerdi ama alacakaranlıkdada öle olmuştu kitabı elime aldım bırakamadım ve sbs sonuç kötü geldi o yüzden bir daha ki sene okuyacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Paz 08 Ağus. 2010, 18:16 | |
| | |
|
| |
ßellacullen New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 378 Tür : Vampir Nerden : Fell's Church Kayıt tarihi : 30/04/10 Lakap : Vampirella
| Konu: Geri: gece evi serisi resimleri... Salı 10 Ağus. 2010, 18:56 | |
| İlk 3 kitabı güzeldi ama Vahşi ve Av ı hiç beğenmedim beni hayal kırıklığına uğrattı ama Baştan Çıkarılmış oldukça zevkliydi Yanmış ı daha alamadım o kadar çok okumak istediğim kitap varki hangisini okuyim şaşırıyorum ama bence bağımlılık yaratan bi seri değil tabii bu benim görüşüm kurgu güzel ama kitabın hep aynı doğrultuda gittiğini düşünüyorum o yüzden heyecanla beklediğim bi seri olduğunu söyleyemem | |
|
| |
| gece evi serisi resimleri... | |
|