| >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< | |
|
+5Bittersweet Twilight110 Ice Queen asd Forever.EDWARD 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 23 Ara. 2009, 17:09 | |
| Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Aşk... Tüm Dünyada Gençlerin Tutkunu Olduğu Yeni Bir Vampir Serisi.
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi'ne yerleşmek zorundaydı. Zoey için artık Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve o samimiyetle okulun bir parçası olduğunu hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan gerçekleşir: Küçük çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evi'ni işaret etmektedir.Zoey kendisini sevdiklerine karşı bir tehdit unusuru olabileceğini anlar. Gece Evi serisinin ikinci kitabı İhanet ürkütücü,seksi,güzel ve şaşırtıcı. İlk önce işaretlendi, ardından ihanet‘e uğradı. Şimdi ise Zoey bir seçilmiş… Dişlerinizi bu muhteşem maceraya geçirebilirsiniz. Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti. Hayat ; arkadaşlarınız size kızdığı zaman iğrenç olabiliyor.zoey kızılkuş a sorabilirsiniz.şimdi o kan emme üzerine uzmanlaşmaya başladı.1 hafta önce 3 erkek arkadaşı varken şimdi hayatında kimse yok üstelik ona güvenen ve onu destekleyen arkadaşları tarafından dışlanmış durumda. arkadaşlardan bahsetmişken , zoey in kalan 2 arkadaşından biri yaşayan ölü diğeri ise işaretlenmemiş. ve neferet aleni bir şekilde insanlara karşı savaşta ve zoey tüm kalbiyle bunun yanlış olduğunu biliyor. Ama herhangi biri onu dinleyecek mi? zoey in vampir okulundaki maceraları vahşi ve tehlikeli bir dönüşüm geçiriyor ve sadakat test ediliyor,şokedici amaçlar ortaya çıkıyor ve çok eski bir kötülük (ya da canavar) uyanıyor Ya dünya daki en seksi adam içinde isimsiz bir canavar saklıyorsa ve onun tek istediği sizseniz?? en çok satanlardan gece evi serisinin yürek hoplatan bu bölümünün başlangıcında zoey nin arkadaşları ona geri dönüyor ayrıca stevie rae ve kırmızı çaylak artık neferet in sırrı değiller.ancak beklenmedik bir tehlike ortaya çıkıyor.neferet yeni ve çok güçlü eşi kalona yı koruyor ve gece evindeki hiçkimse onun ortaya çıkarabileceği tehlikenin farkında değilmiş gibi görünüyor.Kalona gözkamaştırıcı görünüyor ve gece evini kendi büyüsü altına alıyor. eski bir hayat onun hızla artan etkisini engelleyebilecek anahtarı elinde tutuyor ama ya bu eski hayat zoey e duymak istemediği ve aslında yüzleşemeyeceği sırları gösterirse ne olacak??? Yüksek Rahibelikte sorunlar yaşıyor , Stark'ı kurtarıyor , Heath'i ısırıyor, Erik ise başka bir sorun. Zoey tam kırılma noktasında. Zoey fırsat yakalamak istiyormus. Fakat gece evinde eğitim almak ve çetelerle ugraşmak fırsat deilmiş. Karanlık yerlatındaki tünellerden yayılıyor ve Zoeyse kırmızı çaylaklar grubunun ve Stevie Rae nin çok daha fazla şeyden sorumlu olduklarına inanmaya başlıyor. 3 erkeği olsa bile hiçbiri onun stresini yatıştıramıyormuş. Afroditin görüşleri Zoeyi Kalona ve onun karanlıklarından uzak durması için uyarır. Kötülüğü durdurması için gereken gücün içinde oldugunu gören Zoey'in başka şansı kalmamıştır. eğer Kolonaya katılmazsa onun yakınları aracılıgıyla ondan intikam alınacakmış. Zoey onun yaşamını, kalbini ve ruhunu öldürebilecek olan o cesarete sahip olabilecek miydi? "Eğitimdeki Yüksek Rahibe Zoey Kızılkuş, görünüşe göre ruhunu kaybetti. Elementlerle bağlantılı müthiş güçleri, ona çok yakın birini kurtarmaya yetmedi, ve şimdi grubundakiler ona kendini bulması ve odağına tekrar hakim olabilmesi için yardım etmek zorundalar. Ama kötülüğün de kendi planları var, ve bu planlar Zoey'in eski gücünü kazanmasını beklemeyecek. Gece Evi şimdiye kadarki en büyük tehtitle karşı karşıya, Zoey'le arkadaşlarının onları kuşatmış bu dertlerle yüzleşmek için tüm güçlerine ihtiyaçları var. Ve bu dertler alışıl(ma)dık bir kırmızı vampirin, ölümsüz olmanın, hatta erkek arkadaş sorunlarının bile ötesine geçiyor. Karanlık dünyayı kaplıyor ve ele geçiriyor, ve ışığa giden yoldaki savaşı, sadece Zoey kazanabilir ....eğer buna cesaret edebilirse "Yüzümü ona çevirdiğimden beri bu kitap beni kendine esir etti. Tamamıyla muhteşem. İşaret, ateşli, karanlık ve eğlenceli." -Gena Showalter, Yazar- "İlk paragraftan itibaren bağımlısı oldum. Kitabı bir çırpıda bitirdim." -MaryJanice Davidson, New York Times bestseller Yazarı- Aşırı derecede bağımlılık yapan bir vampir serisi -Romantic Times- Serini çıkamamış kitapları Stolen, 8th Book Burdened, 9th Book Touched, 10th Book Cloaked, 11th Book Wanted, 12th Book Dreaded, 13th Book Changed, 14th book Saved, 15th Book Gece Evi Tutkunlarını Bekliyorum>>> ÜYELER <<< Kurucu : Forever_ Edward selena RichéLLa HayLey OrabeLL Ice Queen twilight110 -Eclipse- oznur15 derya
En son Forever_Edward tarafından Çarş. 24 Mart 2010, 12:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
asd Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 180 Tür : Vampir Yaş : 34 Nerden : Uzay Boşluğu... Kayıt tarihi : 18/12/09
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Perş. 24 Ara. 2009, 01:32 | |
| alıcaktım bunu ama halen alamadım sağol banuşka | |
|
| |
Ice Queen Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Kayıt tarihi : 04/01/10
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 13 Ocak 2010, 18:50 | |
| teşekkürler benide yaz | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 13 Ocak 2010, 18:51 | |
| hemen hayatım | |
|
| |
Twilight110 Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 13 Ocak 2010, 19:04 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 13 Ocak 2010, 19:32 | |
| tabiki hayatım hemen | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Salı 19 Ocak 2010, 17:03 | |
| bnde tabikide ... | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
| |
| |
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 20 Ocak 2010, 09:43 | |
| siz ikiniz olmadan hiç olurmu bitanelerim benim | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Paylaşım Gücü : 627 Tür : Vampir Yaş : 28 Nerden : Angora ! Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : Corcılın veya Kardo veya Kardi :)
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 20 Ocak 2010, 18:13 | |
| Ya şuan şoktayım ... :shock: burned ın 1.bölümünü netten okudum inanamıyorum =( Şİmdi spoiler vermeyim ... -meraklanın- | |
|
| |
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Cuma 05 Şub. 2010, 10:03 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Cuma 05 Şub. 2010, 13:46 | |
| evet çok güzeller bu arada burned için iki kapak yayınlandı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]stevie rea bu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]buda Kalona ama resmi sitede birinci olan kitap kapağı sunulmuş sanırım o olacak | |
|
| |
Bittersweet Yönetici
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< C.tesi 06 Şub. 2010, 08:50 | |
| çok gzlmiş ablacım burned ın kapakları bi tane de bn buldum... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Salı 16 Mart 2010, 09:03 | |
| | |
|
| |
| |
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Çarş. 24 Mart 2010, 12:21 | |
| ne demek ablacım imzamdada var stark ama küçük resim halinde..orda tam göremessiniz diye böyle büyük koydum... | |
|
| |
ßusRa_ßeLLa Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 91 Yaş : 27 Nerden : Venüs-Aşk gezegeni Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : msS.haRmLesS
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Paz 09 Mayıs 2010, 12:38 | |
| | |
|
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Paz 09 Mayıs 2010, 14:53 | |
| aayyy baştan çıkarılmış süper bitmişti, z ruhunu tekrar bulur kesin o kadar bekledm ama 3 gün beklemek zor geliyor xD ve zz den nefret ediyorum..pis şey - Spoiler:
nedenini seçilmişi okuyanlar bilir
aprodithee, favori karekterimdir kendisi - Spoiler:
sakın oona sürtük diyeyim demeyin ! o sürtük değil !
stark stark ah ah xD ola ola kime aşık oldun... kalona <3 ben onun içinde iyilikk olduğuna hala inanıyorum... - Spoiler:
biliyorum heatheyi öldürdü..ama zoeye karşı hisleri var bence(,
saoL ablacım +puan
En son derya tarafından Paz 09 Mayıs 2010, 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Paylaşım Gücü : 91 Yaş : 27 Nerden : Venüs-Aşk gezegeni Kayıt tarihi : 15/02/10 Lakap : msS.haRmLesS
| |
| |
derya Emekli Yönetici
| |
| |
| |
| |
derya Emekli Yönetici
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Paz 09 Mayıs 2010, 15:17 | |
| önemli değil canım her zamn (, | |
|
| |
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Ptsi 10 Mayıs 2010, 21:16 | |
| - derya demiş ki:
- aayyy baştan çıkarılmış süper bitmişti, z ruhunu tekrar bulur kesin
o kadar bekledm ama 3 gün beklemek zor geliyor xD ve zz den nefret ediyorum..pis şey
- Spoiler:
nedenini seçilmişi okuyanlar bilir
aprodithee, favori karekterimdir kendisi
- Spoiler:
sakın oona sürtük diyeyim demeyin ! o sürtük değil !
stark stark ah ah xD ola ola kime aşık oldun...
kalona <3 ben onun içinde iyilikk olduğuna hala inanıyorum...
- Spoiler:
biliyorum heatheyi öldürdü..ama zoeye karşı hisleri var bence(,
saoL ablacım +puan aynen hepsine katılıyorum özellikle kalona konusuna bence gerçekten zoey'i seviyor | |
|
| |
berna~ New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 110 Tür : Vampir Yaş : 27 Nerden : dünyadan ! .D Kayıt tarihi : 04/08/10 Lakap : kedicik (.
| |
| |
jacopss New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 118 Tür : Kurt Kız Yaş : 27 Nerden : İSTANBUL Kayıt tarihi : 02/07/10 Lakap : SeyMa=Job=
| Konu: Geri: >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< Paz 08 Ağus. 2010, 16:41 | |
| yha bnumak istiorum ama sbs war bir hatayı bir daha yapmam | |
|
| |
| >>>> Gece Evi Serisi (House of Night) Hayranları <<<<< | |
|