derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: breadley james(merlin dizisindeki arthur) Çarş. 17 Mart 2010, 14:36 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adı: Bradley James Nereli: Devon, England Doğum Tarihi: 11 Ekim 1984
Saçları sarı, gözler mavi, favori yemeği biftek olan, futbolsever afet bir oyuncu. Kendisini en çok Merlin adlı dizideki Prens Arthur olarak tanıtmayı başardı.
Film Portobello 196 (short film) - Jude Television Merlin - Arthur Dis/Connected - Ben Lewis - Jack Roth Sinema Le Grande Meaulnes - Florentin A Midsummer Nights Dream - Flute The Misor - Victor The Russian Project - Devised piece (Various) The Winters Tale - The Clown Fuenteovehuna - The Grand Master Trelawney Of The Wells - Arthur Gower The Philisitnes - Pyotr The Happy Breed - Reg Gibbonsarkadaşlar ben breadley'in oynadığı merlin dizisini takip ediyorum çok güzel gerçekten tavsiye ederim... | |
|
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
| Konu: Geri: breadley james(merlin dizisindeki arthur) Çarş. 17 Mart 2010, 18:09 | |
| çok yakışıklı ve rolünü çok iyi oynuyor sağol canım paylaşım için.. | |
|
derya Emekli Yönetici
Paylaşım Gücü : 684 Yaş : 29 Nerden : ölüler diyarı Kayıt tarihi : 01/03/10
| Konu: Geri: breadley james(merlin dizisindeki arthur) Salı 23 Mart 2010, 15:55 | |
| bencede rolünü süper yapıyor canım...) athur rolü de süper yakışıyor ama bence açıkcası gwen hiç güzel deyil bu daha iyisini hakediyo ne demek canım sevdiğim kişiler(genelde sizde seviyosunuz) hakında bilgi sahibi olmak istiyorum sizde olmak istersiniz diye düşünüyorum | |
|
Mss.PATTİNSON Ayın Twilight Fanı
Paylaşım Gücü : 1692 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Eskişehir Kayıt tarihi : 03/07/10
| Konu: Geri: breadley james(merlin dizisindeki arthur) Salı 19 Ekim 2010, 14:21 | |
| Yaw bu ingizlilerin hepsi bu kadar tatlı şeker mi biri vampir biri şövalye Rob Bradley [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: breadley james(merlin dizisindeki arthur) Salı 19 Ekim 2010, 14:55 | |
| | |
|