Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
Konu: Robert: “Ayağımda İyi Botlar Var!” Perş. 18 Mart 2010, 21:02
Videonun Adı: Robert Pattinson: Remember Me vs The Runaways Videoyu Ekleyen: CullensNewsDotCom
Sunucu: Şu anda tüm dünya ayaklarının altında gibi hissediyor musun?
Robert: Hayır pek değil. Daha çok dünya bana bir dağ gibi görünüyor. Ve kesinlikle şöyle hissediyorum. Aman tanrım en kötü benzetmeyi yapacağım. Ayağımda iyi botlar var. Kariyerimdeki adımlardan memnunum.
Sunucu: Bu haftasonu filmin gişede Kristen’in filmi Runaways ile başa baş gidecek.
Robert: Öyle mi?
Sunucu: Evet.
Robert: Aa, evet öyle.
Sunucu: Hiç bunun hakkında konuşuyor musunuz? İddiya girdiniz mi? Gizliden gizliye bu yarışı kazanmayı umut ediyor musun?
Robert: Runaway tatlı, iyi bir film. Bilmiyorum. Yani demek istediğim bunların ikisi de küçük filmler. Alacakaranlık’ın bu küçük bağımsız filmlere yardım edeceği düşünülüyor, 100 milyon dolarlık Alice Harikalar Diyarında’yı hızlıca yere devirmek gibi…
Sunucu: İyi duyabiliyor musun?
Robert: Neredeyse tamamen sağır olacağım. Ama çok endişelenmiyorum. Ya da endişeleniyorum…
kaynak:robertpattinson-tr.com
Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Konu: Geri: Robert: “Ayağımda İyi Botlar Var!” Perş. 18 Mart 2010, 21:24
saol canım haber için +1...
Forever.EDWARD Site Kurucusu ve Yönetici
Paylaşım Gücü : 2234 Tür : Vampir Yaş : 44 Nerden : Venüs- Aşk Gezegeni Kayıt tarihi : 17/12/09 Lakap : Team EDWARD ( Edward Hastası)
Konu: Geri: Robert: “Ayağımda İyi Botlar Var!” Perş. 18 Mart 2010, 21:29
Ay ben seni yerim canımın içi ayağında botları varmış. robert sağlam adımlarının devamını dilerim ay sağır olacakmış kıyamam sana o kızlara söyle bağırmasın valla kızıyorum
Gizemcim süpersin canım + puan
Catherine Yönetici
Paylaşım Gücü : 2156 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : aşk gezegeni Kayıt tarihi : 25/01/10
Konu: Geri: Robert: “Ayağımda İyi Botlar Var!” Cuma 19 Mart 2010, 11:43