Bittersweet Yönetici
Paylaşım Gücü : 1266 Tür : Vampir Yaş : 31 Nerden : sözün bittiği yerden Kayıt tarihi : 18/12/09 Lakap : AE
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Robert Robert'a Karşı! Çarş. 01 Eyl. 2010, 17:22 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Vay canına, bu gerçekten şaşırtıcı. Şok edici! Robert Pattinson adına bir oyuncu "King Of Summer Tournement" da finallerde tam gaz ilerliyor. Gerçekten, her şeyi geçtim bu "ezik çocuk" yazın en büyük filmi "Inception" un yıldızı Leonardo Di Caprio'yu %58 oyla geçmeyi başardı. Fakat aynı performansı Robert Downey JR'a karşı gösterebilicek mi? RDJ'nin cazibesi yıllar geçtiktçe daha da güçlenerek kendini kanıtladı, ve geçtiğimiz turda Eminem'i %45'e karşı %55 oyla kolayca geçerken cazibesini kullandı. E! Online'nın "King Of Summer" Turnuvası - Finaller Robert Pattinson - Robert Downey Jr Robert Pattinson için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]oy verebilirsiniz. Kaynak: E! Online Çeviren:*Elif* | |
|
mrv rkn Süper Mod.| Çevirmen
Paylaşım Gücü : 2687 Tür : Vampir Yaş : 30 Nerden : Hayal Dünyasından XD Kayıt tarihi : 27/01/10 Lakap : Soldier Blood,Soblood XD
| Konu: Geri: Robert Robert'a Karşı! Çarş. 01 Eyl. 2010, 17:33 | |
| şimdi açıkçası eğri oturup doğru konuşmak gerekirse ben Leo'yu geçebilmesine şaşırmadım değil eğer Leo'yu geçtiyse Robert Downey JR'ı da geçer diye düşünüyorum :zz: | |
|
depresif polyanna Twilight | Yeni üye
Paylaşım Gücü : 34 Tür : Vampir Yaş : 29 Nerden : İzmir Kayıt tarihi : 23/07/10
| Konu: Geri: Robert Robert'a Karşı! Perş. 02 Eyl. 2010, 20:58 | |
| Zorlu bir rakip olduğu kesin. Bu adamı da çok çok seviyorum ama Rob'un yeri çok ayrı.
| |
|
sydney New Moon | Aktif Hayran
Paylaşım Gücü : 182 Tür : Vampir Kayıt tarihi : 17/06/10
Kişi sayfası Yönetimden Alınan Uyarı: (0/0)
| Konu: Geri: Robert Robert'a Karşı! Cuma 03 Eyl. 2010, 10:33 | |
| hehe robert pattinson'a 3 defa oy verdim. | |
|